SOYLU VE GÜMRÜKÇÜOĞLU KÖPRÜBAŞI'NDA 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Köprübaşı'nda gün açtıktan sonra Felaketin boyutları gün yüzüne daha güzel çıktı. 2 Kişi sel felaketinde yaralanmış araçlar evler yollar iş makineleri zarar görmüş su ve kanalizasyon şebekesi ile alt yapı tamamen çökmüş durumda .Köprübaşı'nda sel felaketinden zarar gören vatandaşları ve sel bölgesini ziyaret eden Ak parti Genel Başkan yardımcısı Trabzon Millet Vekili Süleyman Soylu,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Of Belediye Başkanı Salim Sarı Alioğlu,Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Sedef,(Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Bir Toplantı için Şehir Dışında Olduğu için Yerine Başkan yardımcısı İbrahim Sedef Bakmakta Olaya Kendisi Telefonla Vakıf ) ve diğer parti yöneticileri ve Meclis Üyeleri Köprübaşı halkının acılarını zarar ziyanını en aza indirmek için çalışacaklarını müjdelediler. 

SOYLU BAŞBAKAN'A BİLGİ VERDİ KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET TEKKE İLE GÖRÜŞTÜRDÜ 

Süleyman Soylu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefonla görüşerek, bölgenin durumu hakkında bilgi verdi. Konuşma sırasında Tekke de Soylu vasıtasıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Soylu, daha sonra beraberindekilerle ilçede incelemelerde bulunarak, evleri zarar gören vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Vatandaşların taleplerini not alan Soylu, şunları kaydetti: ”Bölgede doğal afet oldu. Eksiklikleri ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görüp inceledik. Trabzon Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyelerimizin ve ilgili kurumlarımızın ekipleri çalışmalara devam ediyor. Doğal afet sonrası ilçede yaşanan sıkıntıları gidermeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ben de yapılan bütün çalışmaları takip edeceğim.” Soylu, daha sonra ilçede 43 yıl hafızlık yapan ve hasta olan Halit Sancak’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. İncelemeler sırasında Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebıyık’tan bilgi alan Soylu, ilçedeki eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi. Soylu, daha sonra kent merkezine geçerek Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi


KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET TEKKE 
Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ,Dün İkindiden beridir devam eden yağış sonrası oluşan heyelandan sonra anında olay yerine tüm makinelerini sevk eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,Of Belediye Başkanı Salim Sarı Alioğlu'na çok teşekkür ediyorum Ayrıca Ak Parti Genel Başkan Yardımcım Trabzon Millet Vekili Süleyman Soylu,Millet Vekilleri Ayşe Sula Köseoğlu,Muhammet Balta,Adnan Günnar, İl Başkanı Haydar Revi Beye ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim yıkılan Yollarımız yapılana dek makineler ilçemizde kalacak Başkanlarımızın kesin talimatıdır dedi. Tekke Sayın Soylu Söz verdi bu şehir yeniden ayağa kalkacak Betonu bozulan Asfaltı bozulan İstinata gereken tüm yerler yapılacak dedi.