SOYLU VE ERDÖL ÇEBİ AİLESİNİN GELENEKSEL YEMEĞİNE KATILDI 
Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

 Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  Trabzon Alyans Kafe'de Çebi Ailesi Tarafından düzenlenen Çebi Ailesinin 5. Geleneksel yemeğine Trabzon Ak Parti Milletvekili Adayı Süleyman Soylu,Eski Milletvekili Prof.Dr.Cevdet Erdöl,Çaykur Araklı Çay Fabrikası Müdürü Fahrettin Çebi ,Trabzonspor Tesisler Müdürü Hüseyin Emin,Ahi Evren Kalp ve Göğüs Cerrahisi Baş Hekimi Doç.Dr.İsmet Durmuş, Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri , Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş,Çebi Ailesi ve Misafirler katıldı. 

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI SÜLEYMAN SOYLU 

Ülkenin geleceğini karanlığa yaklaştırmamak için desteğinize İhtiyacımız var o desteği veren Çebi Ailesine Çok Teşekkür ederim Araklı ve Sürmene'de yaşamakta olan Etkili ailelerden olan Çebi Ailesi desteğini vermesi çok önemlidir . Soylu Dış güçler neden İstesin Ak Parti İktidarını Ak Parti İktidarı Yol Yapıyor Tünel Yapıyor, Köprü Yapıyor,Havaalanı yapıyor ,Baraj Yapıyor,Cirit Füzesi Yapıyor,Uçak Yapıyor,Helikopter Yapıyor ,Kendi Uydusunu Fırlatıyor,ama çok oluyor dimi birileri bunu durdurmak için elinden geleni yapıyorlar . Soylu bu halkın önünü kimse kesemeyecek bu halk özgürlük ve Gelişmişliği istiyor .  

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahaddin Çebi Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı İçin Ankara'da oldukları  için Toplantıya Yetişemediler.