SOYLU ; HDP VE KIŞANAK ''O ŞEHRİ BAŞINIZA YIKARIM'' AKLINIZ BAŞINIZA ALIN 

Haber : Melek Çakır / Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Ak Parti genel başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Ortahisar Yeşiltepe Seçim Ofisinin açılışında Konfeti ve Havai Fişek gösterisi ve Yoğun kalabalığa seslendi.Öncelikle şehrimize hayırlı olsun sizden sandıkları patlatmanızı istiyorum bu izdihanı sandık başında da istiyorum diye başladığı konuşmasına Süleyman Soylu,bu şehir çok şanslı çok hizmet almış 13.5 Tirilyonluk en büyük payı alan Trabzon bu günden sonrada almaya devam edecek dedi.

Soylu, burada yaptığı konuşmada AK Parti iktidarının 13 yıl boyunca Trabzon'a büyük yatırımlar yaptığını belirterek, "Sağlıkta, enerjide, eğitimde, adliyede, sporda, bilişimde, kültürde, sanatta bir çok alanda yatırımlar yapıldı. Milletvekili adaylarımız sokak sokak Trabzon'a geziyoruz. Yetkin bir kadro ile karşınızdayız. Bizim elimizden iş kurtulur mu, bizim elimizden iş kurtulmaz. Bu 4 yıl boyunca Trabzon'u uçuracağımız projelerle, nasıl AK Parti'nin projeleri ile Türkiye'yi uçuracaksa, bizim ortaya koyacağımız projelerde Trabzon'u 2050'li yıllara hazırlayacak, hiç bir eksiğimiz kalmayacak" dedi. "Sevgili Trabzonlular bize itimat edin, bize yetki verin, bize güvenin, biz sizi mahçup etmeyeceğiz" diyen Soylu "Trabzon'da hep birlikte önümüzdeki 4 yılda yatırımlarla Trabzon'u Karadeniz'in çılgın dalgaları gibi coşturacağız. Trabzon için iyi planlamalar yapıyoruz, iyi projeler ortaya koyuyoruz. Hiç bir endişeniz olmasın, bizi bir takım yerel kavgaların içerisine çekmeye çalışabilirler bunlara girmeyeceğiz. Neden? Biz buraya hizmet yapmaya geldik, kavga etmeye gelmedik. Biz birilerine laf yetiştirmeye gelmedik. AK Parti söz verir yapar, AK Parti icraat partisidir. Başınız göğe eğecek kadar onurlu olun. 13 yıldır büyük bir hizmet anlayışı gerçekleşti. Dağları delip tünel yapan AK Parti Trabzon'a neler yapmaz, Marmaray'ı yapan AK Parti Trabzon'a neler yapmaz, Kanuni Tüneli yapan AK Parti Trabzon'a neler yapmaz. Akyazı'yı yapan AK Parti Trabzon'a neler yapmaz, rahat olun ama çok çalışalım. 7 Haziran'a hazır mıyız? İki misafirimiz var birisi Sayın Cumhurbaşkanımız ve diğeri ise Sayın Başbakanımız onlara Trabzon'un coşkusunu ve heyecanını, Trabzon'un sevgisini ve kararlılığını göstermeye hazır mıyız, laf yetiştirenlere, dedikodu üretenlere 7 Haziran'da onlara büyük bir cevap vermeye hazır mıyız, sandıkları patlatmaya hazır mıyız?" şeklinde konuştu.

"DEMİRTAŞ VIZ GELİR TIRIS GİDER" Soylu konuşmasında, Türkiye'nin reformlarına devam etmesini, Türkiye'nin zenginleşmesini istemeyenlerin olduğunu, bunun için kumpaslar yapıldığını vurgulayarak çözüm sürecine devam edeceklerini söyledi. Soylu, "Biz bu ülkede anaların neler çektiğini biliyoruz. Hiç kimse endişe duymasın o Demirtaş bize vız gelir tırıs gider. Biz onunla perde arkasında el sıkışan partilerden falan değiliz. Buradan söylüyorum, onları da uyarıyorum, AK Parti'nin teşkilat başkanıyım, Güneydoğu'da bizim teşkilatlarımızı, seçim kampanyası başladığından itibaren tehdit ediyorlar. Güneydoğu'da AK Parti'den başka HDP'nin karşısında mücadele eden bir siyasi parti var mı? O "Türkiye'nin 785 bin kilometrekaresinde varım" diyenlere sesleniyorum. Türkiye'nin batısında, doğusunda, kuzeyinde de güneyinde de AK Parti var. AK Parti, ay yıldızlı bayrağımız ile AK Parti bayrağını bir araya getirip sallıyor. Buradan Demirtaş'a söylüyorum. Haddinizi, hukukunuzu bilin. Bir daha bizim teşkilatlarımıza ait el altından bir tehdit duyarsak, söylüyorum sana Demirtaş, buradan Türkiye'ye ilan ediyorum, orayı kafana yıkarız senin. Bu millet senin gibi yalancıları çok gördü. Kimsenin endişesi olmasın AK Parti iktidarda olduğu sürece, Tayyip Erdoğan devlet başkanı olduğu sürece bu ülkenin tek çakıl taşını bile kimse koparamaz" ifadelerini kullandı