SOYLU BAŞÇAVUŞ BAŞ'I BAŞKAN SAĞIROĞLU İLE  EVİNDE ZİYARET ETTİ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Milletvekili  Ak Parti MKYK Üyesi Süleyman Soylu bugün Yomra'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.Süleyman Soylu Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun ev sahipliği yaptığı Özdemir Kasap’ta kahvaltı sonrasında, Kaşüstü, Sancak, Özdil ve Oymalıtepe de vatandaşlala bir araya geldi. Süleyman Soylu Vatandaşların dertlerini dinledi tek tek not aldı . Ak Parti Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Vatandaşlara hitap etti.

SÜLEYMAN SOYLU YOMRA BELEDİYE BAŞKANI SAĞIROĞLU İLE KAHRAMAN ASKERİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Süleyman Soylu Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve partililer ile birlikte Bitlis Tatvan'da ki hain saldırıdan yaralı olarak kurtulan Başçavuş Fehmi Baş'ı evinde ziyaret ettiler. 
SÜLEYMAN SOYLU KAHRAMAN BAŞÇAVUŞ'A MERAK ETME SANA KURŞUN SIKANLAR CEZALARINI GÖRDÜLER 

Ak Parti MKYK Üyesi Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Kahraman Başçavuş'u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Soylu Siz vatanı Bekleyen Askerlerimize ve Polisimize Kurşun sıkanlar er yada geç Cezalarını görecekler İnlerine de girseler bunun cezasını canları ile ödeyecekler isterlerse yerin yedi kat dibine girsinler sen merak etme yaptıkları hainlik cezasız kalmayacak dedi.