MHP TRABZON MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI ŞENER PUL'DAN SIRADIŞI TANITIM 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Seçim çalışmalarını diğer aday adaylarından farklı olarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul, yine sıra dışı bir uygulamaya imza attı. Şener Pul, üzerinde kendi ismi yazılı olan paramotor olarak adlandırılan motorlu yamaç paraşütünü Trabzon ve Akçaabat semalarında uçurttu.
Seçime yönelik çalışmalarını başlattığı ilk günden itibaren reklam panolarına reklam vermeyen Şener Pul, reklam aracı olarak motorlu yamaç paraşütünü kullanarak, yine farklılığını ortaya koymasını bildi.

Üzerinde MHP ve Türk bayrağının da yer aldığı paraşütü gören vatandaşlar ise Trabzon ve Akçaabat semalarında bu tip bir çalışma yapılmasını ilgi ile izlediler.

Trabzon kent merkezinin yanı sıra Akçaabat ve mahalleleri üzerinde de uçan paraşüt ve seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan MHP Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul, “Profesyonel ekiplerden destek alarak gerçekleştirdiğimiz bu reklam uygulamamız vatandaşlarımızdan çok ilgi gördü. Ben, aday adaylığı çalışmalarıma başladığım ilk günden bu yana ‘klasik değil, farklı olacağımı’ vurguladım. Bugüne kadar reklam panolarına çıkmadım. Şu aşamada da çıkmayı düşünmüyorum. Allah nasip eder talip olduğumuz yerde olursak Trabzon için hayata geçireceğimiz projelerle, halkımızı kucaklayacak  ve farklılığımızı daha da ortaya koyacağız” dedi.

Trabzon’un yanı sıra merkez ve ilçelerinde mahallelerinde yaşayan vatandaşlarında hizmetin en iyisini ve kalitelisini hak ettiğine dikkati çeken MHP’li Pul, “Doğasıyla, toprağıyla, coğrafi konumuyla en önemlisi vatansever insan yapısıyla Trabzon çok şeyi hak ediyor. Diyerek sözlerini tamamladı.