Selçuk Çebi “Esnaflarımızı yeni finans modeli ile büyüteceğiz” 
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Selçuk Çebi seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor.
Selçuk Çebi ,sabahın erken saatlerinde başladığı çalışmalarını sahur vaktine kadar ara vermeden sürdürüyor. İlk durak olarak Ortahisar’da bulunan Galericiler Sitesini ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden Milletvekili aday Selçuk Çebi daha sonra sırasıyla İpekyolu Sanayi Sitesi’ne ve Hurdacılar Sanayi Sitesi’ne geçerek çalışmalarına burada devam etti. 
Çalışanların sosyal güvencelerinin ve prim ödeme bilincinin artırılması için gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyleyen Selçuk Çebi, İşveren, esnaf ve sigortalıların prim borçları için ödeme kolaylığı sağlandığını belirtti ve “AK Parti hükümeti olarak Sağladığımız 6,3 milyar TL tutarındaki kredi desteği ile 2017 yılı sonuna kadar hizmete sunulan toplam 472 adet Sanayi Sitesindeki 95 bin işyerinde yaklaşık 473 bin kişiye, daha sağlıklı şartlarda çalışma imkânı sağladık. “1 Senden 1 Benden Teşviki” ile imalat sektöründe faaliyet gösteren ve ustalık belgesi olan işverenlerimize çok avantajlı bir destek sunduk. Bu kapsamda asgari ücret üzerinden, ücret, sigorta primi ve vergi yükünü birer ay arayla karşılayarak hem 1-3 çalışanı olan esnafımızı hem de gençlerimizin istihdamını destekledik. Esnaf ve sanatkârlara yönelik küçük sanayi sitelerinin yapımında TOKİ imkânlarını kullandırdık.” İfadelerini kullandı. Şimdi ise Bağ-Kur prim borcu olan esnafımızın da sağlık hizmeti almasını sağlıyoruz diye sözlerine devam eden Çebi “Esnaflarımıza yeni finans modelleri ile işlerini geliştirme ve büyütme imkanı tanıyacağız” dedi.
Selçuk Çebi daha sonra  İnönü Mahallesi'ndeki Yavuz Sultan Selim Camii'nde kurulan iftar çadırındaki iftar programına katıldı. Akşam namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet edip hayır dualarını ve desteklerini istedi.

Çalışmalarına Ortahisar ilçesinde bulunan EkoPark’ta devam eden Selçuk Çebi, burada bulunan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, davetler üzerine çay eşliğinde sohbet etti. Vatandaşlar ayrıca Dünya Şampiyonu bir sporcu olan Çebi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
Selçuk Çebi günün son durağında ise çalışmalarına Beşirli sahil bandında devam etti. Sahur vaktine kadar sürdürdüğü çalışmalarında vatandaşların davetlerini geri çevirmedi ve çay eşliğinde sohbet ederek 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. 
Selçuk Çebi’yi gecenin geç saatlerinde bir de sürpriz bekliyordu. 3 Haziran 1982 doğumlu olan Milletvekili adayı Selçuk Çebi’ye, seçim çalışmalarını beraber yürüttüğü AK Parti Ortahisar teşkilatı üyeleri tarafından doğum günü pastası sürprizi yapıldı. Söndürülen mumların ardından kesilen pasta ile doğum günü kutlanan Çebi organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür etti.