Selçuk Çebi “Bu oyunu sahneye koymaya çalışanları Tuş edeceğiz”

AK Parti Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarındaki esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.
24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Selçuk Çebi esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çebi, Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi etrafındaki esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bir müddet sohbet ederek destek istedi.
Siyasetin bir takım oyunu olduğunu belirten Selçuk Çebi, en üst kademede aldığı 3 dünya şampiyonluğu ve diğer kademelerde aldığı 10’un üzerinde dünya şampiyonluğuna atıfta bulunarak “Karşıma dünyanın en iyi güreşçini getirin evelallah önce sizin duanızla sonra da çalışma ve inancımla sırtını yere getirip tuş etmesini bilirim. Ancak siyaset bir takım oyunudur. Daha önce defalarca sahneye koymaya çalıştıkları ve en son 15 Temmuz darbe girişimi ile başaramadıklarını, şimdi 24 Haziran seçimlerinde yapmaya çalışıyorlar. Ülkemize karşı oynanmaya çalışılan oyunları hep beraber bozacağız. 24 Haziran’da bu oyunu sahneye koymaya çalışanları, Allah’ın izniyle ve sizlerin desteğiyle, hep beraber tuş edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Programının ikinci bölümünde Araklı’ya geçen Çebi, burada da esnaf ziyaretlerine devam etti.  Araklı doğumlu olan Çebi Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı ve samimi sohbetler eşliğinde çalışmalarını sürdürüp destek istedi.
Selçuk Çebi daha sonra Beşirli Sahili’nde vatandaşlarla bir araya geldi ve sohbet etti. Çay davetlerini geri çevirmeyerek masalarına konuk oldu ve destek istedi.