Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’taki Şoför esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını kahvaltılı programlarla devam ettiriyor. Kahvaltıda şoför esnafını ağırlayan Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, şoförlere çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Of Belediyesi Sahil Günbatımı Tesislerinde yapılan kahvaltıda Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, Meclis Üye Adayları, Teşkilat Üyeleri, Of Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er, Yönetimi Kurulu Üyeleri ve Şoför esnafı katıldı.

Kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, yapılan hizmetleri en iyi Şoför esnafının mukayese edeceğini, yatırımları bire bir yaşadıklarından dünü ve bugünü iyi bildiklerini anlattı. Bu seçimlerin yerel değil genel seçim provası olacağını belirten Terzioğlu, bu yüzden güç birliği ile hareket etmenin önemine değindi.

Yapılan yatırımları anlatmanın, doğruyu söylemenin her zaman vebal olduğunu belirten Başkan Adayı Sarıalioğlu, Şoför esnafının da gördüklerini ve yaşananları anlatmalarının önemini vurguladı. Kendilerinden sadece destek değil yapılanları etraflarına anlatmalarını da isteyen Salim Sarıalioğlu, “Herkes içinde bulunduğumuz dönemde elinden geleni yapmalı. Yoksa yarın çok geç olacak” diye konuştu.