Şaban Bülbül Ak Parti Arsin Belediye Başkanlığı’na Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı 

Şaban Bülbül Ak Parti Arsin Belediye Başkanlığı’na Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı  Başkanı Şaban Bülbül,Ak Parti Arsin İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Parti Arsin İlçe Başkanlığı’na dilekçesini verdi. Başkan Aday Adayı Bülbüloğlu, kalabalık bir taraftar gurubu İle gittiği Ak Parti Arsin İlçe Başkanlığında Adaylık dilekçesini teslim ettikten sonra şu açıklamayı yaptı.

Şaban Bülbül;

Sayın İlçe Başkanım
Ak Partimizin saygıdeğer Teşkilat Mensupları
Sevgili basın mensupları, hanımefendiler ve beyefendiler öncelikle hepinizi Allah’ın selamı ile saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.
İlçeme hizmet amacıyla, aldığım eğitim, yaşadığım tecrübeler ve birikimlerimi ilçem için kullanma düşüncesiyle aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere buradayım.
Bilindiği gibi 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi memleketim ve daima bir bireyi olmaktan gurur duyduğum Arsin ilçe Belediye başkanlığına aday adaylığım için siz değerli teşkilat mensuplarının, basın mensuplarının ve misafirlerimizin huzurundayım. Öncelikle teşkilat mensuplarıma ve beni yalnız bırakmayıp buraya gelen tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim.
    
Kendimi kısaca tanıtayım.
Arsin’de 16.05.1968 tarihinde doğdum. İlkokulu Trabzon Merkezde, orta ve lise öğretimimi Trabzon İmam Hatip Lisesinde (1979 – 1986) okudum. KTÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında Makine Mühendisi unvanı ile mezun oldum. Askerlik görevimden sonra Trabzon’da 1993 yılından beri mühendislik-müşavirlik ve asansör montaj üzerine kurulu şahsi firmam ile ticaret yapmaktayım. TMMOB Makine Müh. Odası Trabzon Şube yönetim kurulu üyeliği ve 2008 yılından beri de başkanlığını yürüttüm. Aynı zamanda TFF 3.Lig ve 2. Lig’de mücadele eden Arsinspor’da Futbol Şube Sorumluluğu, As Başkanlık ve Başkan Yardımcılığı yaptım.  ASKF’de yöneticilik ve 1461 Trabzonspor’un şampiyon kadrosunda Başkanlık yaptım. Ayrıca Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.
    
Neden aday adayı oldum.
    Ak Partimiz döneminde tüm belediyelere olduğu gibi Arsinimize birçok yatırımlar yapılmıştır ve yapılmaya devam edecektir. 
    Arsinimizin bugüne kadar almış olduğu hizmetlerden dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza ve icraatın başında bulunan ilçe başkanıma ve ekibine, belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim.
    2030 vizyonumuza uygun olarak Arsinimize yakışır büyüklükteki tüm mega projelerin hazırlanmasında hep işin içinde mutfağında oldum ve ilçemize kazandırılması için çalıştım.
    İlçemin gelecek dönemler ile ilgili üstlenmekte olduğu misyonu ve vizyonu çok iyi biliyorum ve bunları gerçekleştirmek için siz değerli teşkilat mensuplarımız ile ve tüm Arsinliler ile Allah’ın izni ve Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi durumunda çok çalışmak zorunda olduğumuz biliyorum.
    İsmi gibi arınmış ve temiz olan ilçeme hizmet edebilmek için tertemiz duygularla bilgi birikimim ve tecrübem ile aday adayı oldum. Rabbim inşallah ilçeme ve ilçem halkına sizler ile birlikte hizmet yapmayı bana nasip eder.
    14 Ağustos 2001 yılından beri ilçemizde bu davayı savunan, savunulması ve desteklenmesi için çalışan tüm teşkilat mensuplarından vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Sizlerin emeğine sağlık diyorum. Allah hepsinden, hepinizden razı olsun.
    Aday adayı olan Arsin’in tüm değerlerine de başarılar diliyorum.
    Bugün buruda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyor en kalbi duygularımla selamlıyorum.
    Biz Biriz, Birlikteyiz, Hep Birlikte Arsiniz