Yerel seçimler yaklaşırken partiler Trabzon adaylarını aöıklamaya devam ediyor.

Saadet Partisi de bugün düzenlediği basın toplantısı ile Trabzon adaylarını tanıtttı. 

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hasan Saka'yı açıkladı.

İl başkanı Cevat Kurt yaptığı açıklamada “Trabzon’da bütün ilçelerde aday çıkaran tek parti saadet partisidir. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Particilik ve hemşericiliğe izin vermeyeceğiz. Hizmetlerde eşit olacağız. Halkımızla bütünleşeceğiz. Ey gücü elinde tutanlar. Siz sülün Osman reklamını yasaklayabilirsiniz. Patates soğan fiyatı açıklayarak seçim kazanacağınızı düşünebilirsiniz. Artık bizim hırsızımızın dönemi kapanmıştır. Ne geliyor “Kızım Fatıma da olsa bedelini öder dönemi geliyor.” İfadelerini kullandı.

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Adayı Hasan Saka'da yaptığı konuşmada "Bu şehre kara sevdalıyız. Ruhumuza onu nakşetmişiz. 7 bin yıllık tarihi misyonuyla Türkiyemizin gözbebeği Trabzon’umuzda bizi bu yollara düşürene şükürler olsun. Vatansız yaşamak mümkün değildir. Bizler Trabzon olmadan yaşayamayız onun için buradayız. Canla başla çalışmak için buradayız.  İzim makamlarımız davamızdır. Davamız bizim önümüzden yürür. Bu şehir içşn hayallerimiz olduğu için burdayız. Bu şehir bizim dönemimizde altın çağımı yaşayacak. Birleştirici güç olmak içim buradayız. Bu şehir tekrar ayağa kalkacak. Bu şehri marka şehri yapmak için buradayız. Marka şehir olmak için her şeyimiz var ama hiç bir şey yapılmadı. Avrupa bunu 40 yıl önce başardı. Kalkınmalarını bu şekilde büyüttüler. Marka şehir olmak için ne ürettiler. Göçü ve özellikle beyin göçünü önlemek için bunu başarmalıyız. Saadet partisi ile bunu hep birlikte balaracağız. İyi bir sistem ve programla dünyaya pazarlanabilmelidir. Başka Trabzon yok. İşi ehline bereceğiz. Bugün ülke bu durumda ise bunun en büyük nedeni işin ehline verilmemesidir. Şehrimizin klasik sorunları var. 

Fındığımız en iyi yerlerden sökülüp atıldı. Fındık için bu şehirde entegre tesisimiz yok. Küresel sermayenin dayatmalarının karşısında duracağız. Esnafımızla çalışanımızla birlikte yürüyeceğiz, bitlikte karat bereceğiz. Paylaşan ve paylaştıran olacağız. Haklının yanında olacağız. Takdir sizlerin ve vatandaşımızındır. Ben bir Türk milliyetçisiyim. Parlamenter sistemin savunucusuyum. Biz herkesin oyuna talibiz. Ben gönül adamıyım. Allah’tan başkasından korkmam. Sizlerle birlikte başaracağımıza inanıyorum." ifadselerini kullandı

İşte Saadet Partisi'nin Trabzon Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adayları 

Akçaabat : Osman Tuğrul Gazi Bayram

Araklı : Ümit Çebi

Arsin: Ramis Sunguroğlu
 
Beşikdüzü: Turan Kudu


Çarşıbaşı:Abdullah Kul

Çaykara Hasan Abanoz

Dernekpazarı: Abidin Pergel

Düzköy: Suat Çalık

Köprübaşı: Bayram Aydın

Maçka: Hikmet Aydın

Ortahisar: Ensar Bozali

Sürmene Aydın Danışmaz

Şalpazarı: Ahmet Kıran

Tonya: Abdullah Altuntaş

Vakfıkebir: İbrahim Baş

Yomra: Selçuk Atasoy