Hasan Saka, seçim çalışmaları ilerledikçe olumlu gelişmelerinde gerçekleştiğini söyledi. İnsan merkezli bir sosyal belediyecilik anlayışlarının en büyük seçim vaatlerini olduğunun altını çizen Saka, “Önce İnsan” dediğimiz için ve bunu inanarak ve gönülden söylediğimizden, halkımızın bize karşı artan bir teveccühünün olduğunu yaptığımız ziyaretler esnasında bizzat görüyoruz. “dedi. Hasan Saka sözlerini şöyle sürdürdü:


“ Seçim çalışmaları sebebi ile gittiğimiz ilçelerde yaptığımız ziyaretler esnasında insanların bize karşı çok olumlu bir teveccühü olduğunu yaşayarak görüyorum. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımızda insan merkezli çözüm ve hizmet projelerimiz var. Biz her işimizi yaparken önce insan diyerek yapacağız. “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışını gerçek manada özümseyerek belediye çalışmalarınızı gerçekleştireceğiz.


HALK MECLİSLERİ, ELEŞTİRMENLER MECLİSLERİ


Bütün bu insan öncelikli çalışmalarımıza rağmen, kendimizin de insan olduğunu unutmadan ve hata yapabileceğimiz, yanlış kararlar ve uygulamaları hayata geçirebileceğimiz bilerek, kendimizi her an halkımızın denetimine açık tutacağız.


Halk meclisleri ve eleştirmenler meclisleri oluşturacağız. Toplumun her kesimini kapsayan bu meclislerimizle, bizzat mahallere, ilçelere giderek vatandaşımızın derdini ve şikâyetini yerinde dinleyeceğiz ve başkan yardımcılarımız, daire başkanlarımızla meseleyi hızlı, etkin ve yerinde çözmüş olacağız.
Belediye ile vatandaşımız arasında geçmişten gelen her türlü olumsuzluğu ve anlaşmazlığı öncelikli olarak ortadan kaldırıcı çalışmaları yapacağız. Belediye ile ilçe ve mahalle sakinlerinin arsında ki husumeti sonlandıracağız. Bunun için gerekirse kamu haklarımızdan esneklik göstererek, çözüm yollarını açmış olacağız.” Dedi.