SAADET PARTİSİ GENÇLİK KOLLARINDA DURMAK YOK 

İl ve ilçe gençlik kollarımızla birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Öncelikli gayemiz gençliğin enerjisiyle değerli büyüklerimizin tecrübelerini birleştirerek deneyimli ve heyecanlı bir çalışma ortaya çıkmasına vesile olmaktır. Bu münasebetle yoğun mesai harcamaktayız.

18 İLÇE 18 BULUŞMA!

19 Ocak 2015 Pazartesi günü Of ilçemizden startını vermiş olduğumuz 18 ilçe 18 buluşma adı altındaki projemiz bu anlamda çok önemli bir projeydi. Allah’ın yardımıyla birlikte dün akşam yaptığımız Çarşıbaşı Gençlik Buluşması ile birlikte 17 ilçemizde gençlik buluşmalarımızı gerçekleştirmiş olduk. İnşallah yarın da Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan Beyin de katılımlarıyla Ortahisar’da yapacak olduğumuz coşkulu bir final programıyla bu projemizi nihayete erdireceğiz.

GENÇLİK ŞÖLENİMİZE HERKESİ BEKLİYORUZ!

Yarın saat 19.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz bu programa herkesi bekliyoruz.

GENÇ KARDEŞLERİMİZ KÖTÜ DURUMDALAR…

Gerçekleştirdiğimiz 18 İlçe 18 buluşma projesi kapsamında ilçelerimizde gençlerimizin durumunu yakından gözlemleme fırsatımız oldu. Maalesef gençlerimizin birçoğu milli ve manevi değerlerimize çok uzak yetişmekteler. Alkol, kumar vb. kötü alışkanlıklar alenen yapılmakta. Bu tarz problemler yaşanırken ülkemizde sürekli gündemler değiştirilerek milletimizin dikkatleri dağıtılmaktadır. Ancak milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak bu oyunlara karşı dimdik ayaktayız. Bu konuda aziz milletimiz müsterih olsunlar. Tüm genç kardeşlerimizi bu bataklıktan kurtarma gayreti içerisinde olacağız. Yüce Allah’ın izni ve aziz milletimizin desteğiyle inşallah bu hakikatleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de haykıracağız.

TERÖRÜN ÇÖZÜMÜ İSLAM KARDEŞLİĞİNDEN GEÇER…

Sözde çözüm süreci adı altında başlatılan süreçte devletimizin itibarı yerlere indirilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarımız yıpranmıştır. Özellikle doğu bölgesinde yaşayan kardeşlerimiz, terör örgütünün eline teslim edilmiştir. Bu böyle gitmez! Bu böyle yürümez! Milli Görüş gençliği olarak uyarılarımızı yapmaya devam edeceğiz. Milli Görüş demek söylem ile eylem birliği demektir. İktidardakiler söylemlerinde milli olmakla birlikte eylemlere gelindiğinde tam aksini yapmaktadırlar.

TEK KİŞİ DAHİ KALSAK, HAKİKATLERİ HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Milli Görüşün siyasi partiler nezdine tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak yapmış olduğumuz çalışmalardan ve atmış olduğumuz adımlardan rahatsız olanlar olabilir. Yine memleketimizin gerek toplumsal gerekse ekonomik anlamda yaşadığı kötü gidişata yönelik yaptığımız uyarılardan, açıklamalardan ve bu yaklaşımlarımızdan ötürü rahatsız olanlar mutlaka olacaktır. Bizi susturmak için mücadele içerisine girenler olacaktır. Her ne olursa olsun Yüce Allah’ın izniyle biz bu hakikatleri tek kişi de kalsak haykırmaya devam edeceğiz.