PKK SEMPATİZANLARI MAÇKA'DAN SONRA TRABZON OTOGAR'DA OLAY ÇIKARDI 


Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

Geçtiğimiz Gece Maçka Devlet Hastanesinde PKK'lı bir şahsin Tv 'den Şehit haberleri verildiği esna da öcümüzü aldı siz TC' nin askerleriyseniz bizde Apo'nun askerleriyiz diyen bir hasta ile diğer hastalar arasında tartışama yaşandı

Maçka Devlet Hastanesinde Nöbetçi Doktoru da olayı duyunca PKK Sempatizanı olan Şahsa seni daha tedavi etmem diye tepkisini gösterdi.

Hastane görevlileri olaylar büyümeden şahsa tutanak tutup hastaneden çıkışını verip polisin bilgisi dahilinde trabzon'a apar topar gönderip taksiciden yerini de bıraktığı yeri kimseye söylememesi gerektiğini konusunda uyardı olay hızlıca yayıldı ve hastane halk tarafından ablukaya alındı

Trabzon Terörle mücadele müdürü Olayı duyup Hastaneye akın eden Vatandaşları sakinleştirmek için çok  uğraştılar ,Vatandaşlar hastaneye girmek PKK Yandaşını almak için çok uğraş versede Trabzon Terörle Mücadele Müdürü olaya izin vermedi. 

Vatndaşlar İlk Kurşun Anıtı Önünde toplanarak Şehitler için Dualar etti ve sonrasında dağıldı. 

PKK SEMPATİZANLARI BU SEFERDE TRABZON OTOGARDA OLAY OLDU 

Maçka'dan vatandaşın hışmından kaçırlarak kurtarılan PKK Sempatizanları bu seferde Trabzon Otogarında sorun çıkarınca Trabzon Halkı Otogara Hucüm etti. Olaya Trabzon Emniyet Müdürlüğü el koyunca vatandaş emniyet Müdürlüğünden PKK Yandaşalrını kendilerine vermeleri için baskı yapmaya devam ediyor . Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü Vatndaşalr tarafından Tartaklanan PKK Sempatizanlarını hala daha Trabzon Otogarından çıkaramadılar .