ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ TÜM YURTTAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ
 
 
CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya milletimizin huzur aradığını belirterek,  “Aziz Milletimiz, kaderini tek bir kişiye, tek bir aileye, tek bir zümreye, tek bir parti devletine teslim etmeyecek kadar, basiret, cesaret ve adalet duygusuna sahiptir” diyerek CHP, hiçbir yurttaşımızı inancı, kökeni ve kimliği nedeniyle dışlamayacak ve ötekileştirmeyecektir. Her bir bireyi demokratik bir yurttaşlık anlayışıyla kucaklayacağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, Sunay Kurtoğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Şakir Yenigün, Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partiler Beşikdüzü’nde esnafın sorunlarını dinlediler.  Her gittiğimiz yerde milletimiz mevcut iktidarın kutuplaştırıcı söylemlerinden bıktığını, huzur aradığını söyledi.
BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ
Türkiye bir kırılma noktasında. Türkiye bir kararın eşiğinde. Özgür yurttaşlar olarak kardeşçe bir arada mı yaşayacağız? Yoksa özgürlüğünü yitirmiş ve birbirinden uzaklaşmış kalabalıklara mı dönüşeceğiz? Ülkemiz bugün, kişiselleşmiş, keyfileşmiş tek adam rejiminin tehdidi altındadır diyen Ahmet Kaya,
Demokrasimiz, derin bir krizin içinde olduğunu söyledi. CHP iktidarında hiçbir yurttaşımız dışlanmayacağını belirtti. Ahmet Kaya, “CHP, hiçbir yurttaşımızı inancı, kökeni ve kimliği nedeniyle dışlamayacak ve ötekileştirmeyecektir. Her bir bireyi demokratik bir yurttaşlık anlayışıyla kucaklayacaktır” dedi.
MİLLETİMİZ TEK BİR KİŞİYE, TEK BİR AİLEYE, TEK BİR ZÜMREYE, TEK BİR PARTİ DEVLETİNE TESLİM ETMEZ
Tek adam rejimi, sömürünün, hukuksuzluğun ve liyakatsizliğin
en temel nedeni haline geliyor diyen Ahmet Kaya, “Şüphesiz bu vahim koşullar altında bile Aziz Milletimiz, kaderini tek bir kişiye, tek bir aileye, tek bir zümreye, tek bir parti devletine teslim etmeyecek kadar, basiret, cesaret ve adalet duygusuna sahiptir.
Çünkü, Türkiye, yeni demokratik bir anayasayı halkımızla birlikte hayata geçirebilecek. Yıkılmış kamu kurumlarını ve yozlaşmış kadroları sil baştan inşa edebilecek.  Geri kalmış ve bağımlı ekonomik düzenin yerine milli bir üretim ve bölüşüm sistemi kurabilecek.
Yoksulların, ezilenlerin ve adalet arayan mağdurların yanında cesaretle durabilecek. Hak, Hukuk ve Adalet için mücadele edebilecek bir partiye sahiptir. Bu parti, Halkın partisidir. Bu parti, Cumhuriyet’in partisidir. Bu parti, Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerine yer verdi.