Murat Zorluoğlu; Trabzon Gerçek Bir Spor Şehridir 
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (ASKF) ziyaret etti. ASKF Başkanı Cahit Erdem ve Yönetiminin misafir ettiği Zorluoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Zorluoğlu, "Trabzon tam bir spor şehridir.  Buradaki sporcu sayısı, kulüp sayısı ve müsabaka sayısı da bunu net bir şekilde gösteriyor. Görev yaptığım tüm şehirlerde, sporla yakından ilgilendim ve spor camiasıyla hep içi içe olmaya gayret gösterdim. Bilhassa Elazığ ve Van’da  ASKF ile yakın bir iş birliği içinde çalıştık. Amatör Spor Kulüplerimize her manada destek olmaya çalıştık. Trabzon’da kurumsallaşmış, kapasitesi yüksek bir ASKF görmek beni memnun etti. Trabzon'da futbol çok önemli bir noktada, fakat diğer branşlara da eğilmeliyiz. Bu şehir güreşte ve boksta şampiyonlar çıkarmış bir şehir, bunu devam ettirmeliyiz. Sporun her alanında iddiamızı ortaya koymak için hep birlikte çalışacağız. Eksikliklerimizi süratle tamamlayacağız" dedi. Yavuz Selim Sahasının olduğu alanla da alakalı açıklama yapan Zorluoğlu, "O alanda inşallah şehrimize ve bölgemize yakışır bir millet bahçesi olacaktır.  Bu süreçte ASKF ile iletişim halinde olacağız. Millet bahçesi için de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyoruz. Şu anda iş Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, biz de şehir olarak takipçisi olacağız" diye konuştu. 
ERDEMLİ, HOŞGÖRÜLÜ BİR
GENÇLİK YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Zorluoğlu, ASKF ziyaretinin ardından İlim Yayma Cemiyeti Trabzon Şubesini ziyaret eden Zorluoğlu, “Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Etkin ve kapsayıcı bir ortak akıl mekanizması oluşturmak istiyoruz. Şehrin meselelerini sorunların taraflarına danışarak çözme gayreti içerisinde olacağız. Bir taraftan şehrin büyük vizyon projelerini takip edip hayata geçireceğiz, diğer taraftan da hızlı küçük dokunuşlarla insanlarımızın bu şehirde yaşamaktan daha fazla keyif almalarına zemin hazırlayacağız. 
Gençlik bizim için ayrı bir başlık olacak, mesaimizin hatırı sayılır bir bölümünü de alacak. Biz dünyadaki dönüşümü takip edebilen, demokrasi ve adalet duygusu gelişmiş, erdemli ve hoşgörülü bir gençlik istiyoruz. Gençlerimizi imanına, inancına, maneviyatına sahip çıkan ama aynı zamanda sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Biz sanatıyla, kültürüyle, estetiğiyle zirvede bir gençliğimiz olsun arzu ediyoruz. İlimde, fende, teknikte, en ileride olan bir gençlik. Bunu gerçekleştirmek için de var gücümüzle birlikte çalışmak istiyoruz” dedi.
YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ ADALET 
VE HAKKANİYET İLKELERİNE DAYALI OLACAK

Son olarak Trabzon Barosunu ziyaret eden Zorluoğlu, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarımızla işbirliği yönetim anlayışımızın önemli bir parçası olacaktır. Bu anlamda şehrin önemli dinamiklerinden birisi olan Baromuzla da ortak projeler üretip uygulamaya koymayı hedefliyoruz. Bilhassa kadınlar, çocuklar, gençler ve engellilerle ilgili alanlarda çok özel ortak projeler geliştirebileceğimize inanıyorum. Seçildiğim takdirde bütün toplumsal kesimleri kucaklayacak bir belediye başkanı olmaya ve 786 Bin kişinin belediye başkanı olarak kalmaya özel özen göstereceğim. İstişare ve ortak akılla hareket de bir başka önemli yönetim ilkemiz olacak. Yine halkımız inşallah çarşıda, pazarda daha çok rastlayacağı bir belediye başkanı, kolay ulaşılabilir bir belediye yönetim kadrosu görecek” Zorluoğlu'na ziyaretlerinde AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Ahmet Karadeniz, Nurettin Aydın, İl Yöneticileri Gökhan Karslı, Abdulhamit Öztaş, Mehmet Aygün, Seda Taflan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali eşlik etti.