Murat Zeki Solak Ortahisar’ı Yönetmeye Aday Adayı 

Ak Parti Trabzon İl Eski Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak AK Parti Ortahisar Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.  Solak başvuru dosyasını AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a teslim etti. Başvuru sonrası basın açıklamasında bulunan Solak: “AK Parti Genel Başkanımız, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Haziran 2001 tarihinde tohumlarını ektiği AKParti, Türk siyasi tarihine damga vurmuş, ülkemiz yarınlarına umut olacak yatırımları yapmış bir partidir. Sadece ülkemiz için değil dünya mazlumlarının da yanında olarak onlara güç vermiştir.
Böyle bir siyasi hareketin içinde, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu mücadeleyi vermek şerefine nail olduğum için ayrıca gurur duyduğumu ifade etmek isterim” dedi. 


Solak açıklamasında, Ortahisar Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu ifade ederek, “İl başkan yardımcılığı görevim süresince siz değerli AK Parti teşkilatlarımızla omuz omuza hep birlikte halkımıza hizmet için gayret gösterdik, ter döktük. Şimdi bu birlikteliği ve hizmet sevdamı aynı şekilde şehrimizin en önemli ilçesi olan ve iktidarımız döneminde önemli yatırımlar alan Ortahisar’da Belediye Başkanlığı görevine talip olarak sürdürmek istiyorum ve bunun ilk adımı olarak aday adaylığı başvurumu siz değerli hemşerilerimle birlikte gerçekleştiriyorum. Ülkemizde her yöneticide olması gereken özellikler olan dürüst, üretken ve yasanın verdiği yetkilerin sorumluluğunu her daim üstleneceğimi belirterek aday adaylığı başvurumun Ortahisar ilçemize, Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle hepinize saygılar sunuyor ilginizden ötürü teşekkür ediyorum.  Allah bu ülkenin birliğine beraberliğine zeval getirmesin ve birlikteliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.