Muhtarları Güçlendireceğiz 
Trabzon Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Aktürk,  yönetim kurulu üyeleri ve Ortahisar İlçe muhtarları,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı’na bayram ziyaretinde bulundular. Başkan Aktürk,  CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Milletvekili adayları ve partililerin bayramını kutladılar.

Mahallelerimizdeki yaşam kalitesinin artması için uğraşan mahallesinin derdini kendi derdi gibi görüp hizmet yolunda gece gündüz koşturan muhtarlarımız bizlerin baş tacıdır diyen CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, muhtarlarımızı gerek kırsal, gerekse kentsel yerleşimlerde daha merkezi ve etkili konuma getirmek için her türlü çabayı göstereceğiz.  Bizim nezdimizde Muhtarlarımız, vatandaşla devlet arasındaki en önemli köprüdür. halkın temsilcisi ve katılımcı demokrasinin öncüsüdür.” dedi.

MUHTARLAR GÜÇLÜK ÇEKMEYECEK

Muhtarlarımızı güçlendirip yerel yönetimlerin önemli aktörleri olarak öne çıkarmalıyız diyen Ahmet Kaya, “Muhtarlarımızın temsil alanında karşı karşıya kaldıkları belirsizlikleri ortadan kaldıracak, özlük haklarını ve çalışma koşullarını iyileştirecek düzenlemeleri hızla gerçekleştireceğiz. Bu inançla zorlu koşullarda görev yapan muhtarlarımızı şükran ve dostluk duygularıyla selamlıyor, her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.