AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI MUHAMMET BALTA HAVAALANINDA BAKAN GİBİ KARŞILANDI 

Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır www.trabzonhaber24.com 

AK Parti Trabzon 2. sıra Milletvekili Adayı Muhammet Balta’yı memleketi Trabzon’da Bakan karşılar gibi coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Havayolu ile Ankara’dan Trabzon’a gelen Milletvekili Adayı Balta Havalimanında konfetiler eşliğinde omuzlara alarak coşkulu bir şekilde partililer tarafından karşılandı. Karşılamada ayrıca AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,  İlçe Belediye Başkanları ve ilçe Başkanları da katıldı.

Toplanan kalabalığa hitaben konuşan Balta, “Ben sizlerin hizmetkarı oldum ve ben sizin hizmetkarınız olmaktan şeref duyarım. Demokrasi kahramanı Menderes, Trabzon Belediyesi balkonundan ‘Yeter, söz milletindir’ demişti. Yine o balkondan Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ‘Yeter sözde, kararda milletindir’ demişti. Meclisi Mebus da Trabzon Milletvekilliği yapmış Ali Şükrü Bey’in memleketi Trabzon. Böyle güzel bir şehirde Cenab-ı Allah bizleri Milletvekilliği adaylığını nasip etti, şükürler olsun. Bu ilde yetişen insanlar vatan, millet  sevdalısıdır. Trabzon’umuzun gururu, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu kaptanlığında çok güzel işler yapacağız. Beraber mesai arkadaşlığı yaptığım Ayşe Sula Köseoğlu arkadaşım var. 5 yıl İl Başkanlığı yapmış Adnan Günnar arkadaşım var. Sağlıkta reformları imza atmış Nihat Tosun ağabeyimiz var. Teşkilat içinden çıkan, dava aşığı arkadaşımız Salih Cora kardeşimiz var. Birlikte olacağız ve biz şehrimizde Trabzon’u geleceğe daha iyi hazırlayacak projelerden söz edeceğiz. Güçlü Trabzon istiyorsak, bizi güçlü gönderin Ankara’ya” dedi.

Konuşmaların ardından Balta, kendisini karşılamaya gelen partililerin hepsinin ellerini sıkarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.