BAKAN SOYLU'YA TRABZON MİMAR ODASI'NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ...
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yu, Trabzon Mimarlar Mühendisler Odası ziyaret etti.

Trabzon Mimarlar Mühendisler Odası Mustafa Yaylalı başkanlığında yönetim kurulu olarak Bakan Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bakan Soylu, 2019′a kadar olan 4 yıllık süreci Türkiye ve Trabzon için çok iyi değerlendireceklerini belirterek, "“Trabzon turizm, ticaret, eğitim, spor, kültür ve sanat şehri. En önemli özelliklerinden biri de Trabzon doğal tarım şehri. Bunların hepsini bir araya getirebilecek çalışmaları yapmalıyız. Özellikle bugüne kadar yapılmış yatırımların büyük avantajını da hep birlikte yönetmeliyiz. Büyüyen bir Trabzon var ve bizim yöneticiler olarak birlikte bunu iyi planlamalı ve geleceğe iyi hazırlık yapmalıyız.” dedi.
Soylu, Trabzon’da da 4 yıl boyunca çok çalışan, gayret gösteren, iyi koordinasyon oluşturan, sinerji meydana getiren bir anlayışın hakim kılınması gerektiğini belirtti.

Trabzon’un Türkiye’nin en yaşanılabilir şehri unvanını koruduğunu anımsatan Soylu, “Bu bizim için hem bir sorumluluk hem de sürekli üstte tutulması gereken hedeflerden biridir” diye konuştu.

Soylu, her alanda vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma anlayışıyla çalışacaklarını vurgulayarak, engelsiz şehir olma noktasında da çalışmaların titizlikle yürütülmesi gerektiğini anlattı.

Başkan Yaylalı da yaptığı açıklamada Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz diyerek, "Bakanımız Trabzon için büyük bir şans. Başkent'te bir Bakanımızın olması bizim için büyük bir güç. Trabzon ile ilgili her meselemizde kendisinin kapısını çalışaçağız" dedi.

Ziyaretin sonunda ise Bakan Soylu'ya Başkan Yaylalı tarafından tablo hediye edildi.