7 HAZİRANDA GERÇEKLEŞECEK GENEL SEÇİMLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARA HIZ VEREN MHP TRABZON İNTERNET TELEVİZYONUNU KURDU

Haber :Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

7 Haziran’da gerçekleşecek genel seçimlere yönelik çalışmalara hız veren MHP Trabzon Teşkilatı seçim stratejilerini ve çalışmalarını, aday adaylarının tanıtımını internet televizyonu üzerinden duyuruyor.
MHP Trabzon İl Başkanlığı Trabzon’da bir ilke imza atarak seçim çalışmalarını internet televizyonu üzerinden yapıyor. Konuyla ilgili bilgi veren MHP Trabzon Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı M. Serdar Şahin, "İl Başkanlığı olarak 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Millletvekili aday adaylarımızın kendilerini daha iyi ifade edebilme ve halkımıza tanıtma anlamında parti teşkilatı olarak internet televizyonunu kurduk. Halkımız da adaylarımızı bu vesileyle yakından tanıma imkanı buluyor" dedi. www.mhptrabzon.org.tr’ adresi üzerinden MHP’li seçmenler aday adaylarının tanıtımlarını takip edip izleyebiliyor.

Bu günkü Aday tanıtım Programında MHP Trabzon Millet Vekili Aday Adayı İbrahim Çakır,Dr.Hüseyin Örs,Şener Pul ve Mehmet Yılmaz  Katıldı 

Dr.Hüseyin Örs Ak Parti Trabzon il Başkanı Revi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na cevap verdi.
MHP Trabzon Millet Vekili Aday Adayı İbrahim Çakır ise Memleket elden gitmiş bunlar hala neyin lafını ediyor Doğuda PKK Askeri yere yatırıp fallakaya çekiyor kimlik soruyor şehirlerin cadde ve sokak ismi değişti hani hep birdik tektik bayrağımız ve dinimiz ayrı idi ne oldu birden ne değişti Oslo ve Saray Görüşmelerimi değiştirdi dedi.

MHP Trabzon Millet Vekili Aday Adayı Ak Parti ne yaparsa yapsın siyaseti iflas etmiş yolsuzlukları dağın arkasından görünüyor üzerine ne örtersen ört koku kendini ele veriyor dedi.