MHP TRABZON TEŞKİLATI PERŞEMBE SAAT 17.OO KİLİTLENDİ

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Milliyetci Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı Perşembe gününe kilitlendi. MHP Trabzon  Milletvekili adayları hepsi birlikte perşembe günü saat :17.oo'da havalimanında karşılanacaklar. Bu organizasyon için hummalı bir çalışma sürüyor.

Ayrıca tüm ilçelerde tanıtım yapmak üzere araç filosu hazırladılar. Tanıtımda dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanan MHP’de özellikle havalimanında ki karşılamaya önem veriliyor.

Geçtiğimiz günlerde MHP kadın kolları teşkilatı Beşikdüzü’nde dev bir organizasyona imza attı. Her bölgeden partilinin katıldığı toplantıda seçim stratejisi de belirlendi.
Bu noktada havalimanında karşılama töreni de tartışıldı.

Özellikle Akçaabat ve Düzköy Bölgesi’nde ciddi bir çalışmaya girileceği bilgisi gelirken Yavuz Aydın, Hasan Akyüz, Hikmet Yılmaz’a özel olarak Of ve Akçaabat bölgelerinde farklı bir seçim stratejisi sunacaklarını, bunun çalışmalarının yapıldığı da öğrenildi.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “Trabzon’da ciddi bir destek görüyoruz. Hiçbir hataya yer vermeden adımlarımızı atıyoruz. Teşkilatımızın her bir üyesi kentin her noktasında çalışıyor” dedi.

YAVUZ AYDIN ; Bu Halkımız çok ezildi 100 Tl Emekliye verdiler ballandıra ballandıra anlatıyorlar geçen sene bu zamanda Dolar 1550 tl idi ya şimdi oldumu yapmış olduğunuz haksızlık yazık değimi vatandaşın cebinden parayı çaldınız .