MHP TRABZON MİLLETVEKİLİ KORAY AYDIN "ONLARLA ETLE TIRNAK GİBİYİZ !"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, kültürlerin yaşatılmasında derneklerin öneminin çok büyük olduğunu bildirdi.

Aydın, Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları için geldiği Trabzon'da, Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Aydın, Trabzon'da yaşayan Bayburtlular ile et ve tırnak gibi olduklarını belirtti.

Aydın, yıllardır birlik ve beraberlik içerisinde yaşadıklarını vurgulayarak, "Bayburt ile Trabzon her zaman iç içedir. Kültürlerimizin yaşatılmasında derneklerin önemi çok büyüktür. Ben de Bayburt eniştesi olarak burada kendimi evimde hissediyorum" dedi.

MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz da Ortahisar Belediyesini eğer kazanabilirlerse sorunları birlikte çözeceklerini ifade etti.

Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek adaylara seçim çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.