MHP Trabzon'da Gövde Gösterisi Yaptı 

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

MHP Trabzon il Başkanlığı bugün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlediği program ile Trabzon Milletvekili Adaylarını tanıttı. 

MHP TRABZON İL BAŞKANI BEKİR SITKI TARIM ;

Programa MHP Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrab Altınışık, MHP Trabzon Milletvekili Adaylarının yanı sıra MHP Rize İl Teşkilatı, MHP Trabzon Eski il Başkanı Muhammet Demeli, MHP Trabzon Eski Milletvekili Latif Yunusoğlu, MHP Trabzon İlçe Başkanları,MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir ,MHP Eski Teşkilat Başkanı Oktay Kaplan,Of MHP İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz,Sürmene MHP İlçe Başkanı Hamit Küçükali ,MHP Ortahisar Belediyesi Meclis Üyeleri İsmail İnan,Ayşe Kabadayı,Mahmut Öksüz,Nihal Ertem,TÜRKAV Başkanı Kenan Kuri ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Kamu-Sen Başkanı Coşkun Dilber ve çok sayıda partili katıldı. Demeli'nin tanıtım toplantısına katılması ise sürpriz olarak değerlendirildi. Daha önce MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Demeli, parti içindeki muhalif kesimle hareket etmişti ve referandumda 'Hayır' kampanyasına katılmıştı. Ancak Demeli, partiden istifa ederek İYİ partiye geçen grup arasında yer almamıştı. 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ 

Programda konuşan MHP il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım “Ülke genelinde partimize ilgi yüksektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşknı seçmek için çalışmalarımız devam edecektir. MHP’yi TBMM’de güçlü bir şekilde temsil etmesi için çalışmasına devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

MHP BİR AŞKTIR

 Tarım “Yaşanan kindar hadiseler milli birlikteliği ve cumhur ittifakını mecbur kılmıştır. Genel Başkanımız bunu uygun görmüştür. AK Parti’de farklı siyasi kulvarlarda olsakta kader birliği yapmaktayız. Bu yüzden yorumlarımıza dikkat etmeliyiz.Adaylarımız önce Allah’a sonra size emanettir, MHP bir aşktır gerisi yalan, aşkımız için ölürüz” dedi GENEL BAŞKANIMIZI İYİ TANIMAMIZ LAZIM MHP Trabzon 6’ncı sıra Milletvekili Adayı Embiya Cevahir “Allah nasip eyledi, genel başkanımızı uygun gördü milletvekili adayı olarak karşınıza çıktım. Ülkemizin durumu ortada çok ciddi sorunlarla ülkemiz uğraşmakta. Bizler çok farklı bakmamız lazım. Birileri gibi macera perest olamayız. Genel Başkanımızı iyi tanımamız lazım.” dedi.

MHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI EMBİYE CEVAHİR;ÇOK GÜZEL KARŞILANIYORUZ

Cevahir “Şimdi bize düşen genel başkanımızın duruşuna sahip çıkıp, genel başkanımız adına MHP’nin ne anlatmak istediğini milletle paylaşmamızdır. MHP çok önemli süreçlerden geçmiş. Biryerden birileri düğmelere basıp müdahale etme gereği duymuşlardır. Ama MHP bunu durdurmuştur. Türk milletinin şuan MHP’ye tevecühü var. Çok güzel karşılanıyoruz. Bunu iyi okumamız lazım, sahda bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. MHP’nin hesap kitap yapmaz, hesapsızca davasına sahip çıkar. “ dedi.

MHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI EMİRHAN SEÇKİN ;TRABZON’DA EV EV GEZEREK ÇALIŞMAK

MHP Trabzon 4’üncü sıra milletvekili adayı Emirhan Seçkin “Bu davaya 70li yıllardan beri gönül vermiş çok bedeller ödemiş, ve hala ödemeye devam eden 78 kuşağının bir ferdi olarak karşınızda olmaktan gurur duyuyorum. Liderimiz önderliğimizde diğer aday arkadaşlarımızla beraber aday gösterilmekten onur duymaktayım. Durmadan çalışarak MHP’yi parlementoda temsil etmek onurdur. Bunun yolu Trabzon’da durmadan çalışarak ev ev gezerek çalışmaktan geçer.” TRABZON’DA 6-0 MHP Trabzon 3’üncü sıra milletvekili adayı Murat Aksoy “Bugüne kadar edindiğimiz bilgi birikimimizi memleketimizin faydasına sunmak için adaylık başvurumuzu yaptık. Bugüne gelmemizdeki en önemli sebeplerden biri ülkü ocaklarını bir kez daha görmüş olduk. Genel Başkamız Türkiye’nin her yerinde 15 Temmuz sonrası Türk Milliyetçilerin tavrı takdir gördü. Müthiş bir yöneliş var bu yönelişi doğru noktaya çağırmalıyız.Adaylarımız 6-0 alacağız dedi. İnşallah alacağız. Bizim derdimiz milletvekili olmak değil. Bizim derdimiz memlekete hizmet etmek. Bunu Türk Milliyetçi olmayanlarada öğretmiş olduk.

MHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI İBRAHİM ÇAKIR; SİYASAL İİKLİM BİZDEN YANA

MHP Trabzon 2’nci sıra milletvekili adayı İbrahim Çakır “Önümüzde 24 Haziran’da seçimler yapılacak.Tabiki MHP cumhur ittifakı içerisinde olacak. Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aday gösterdiler. 5 gündür sahadayız çok güzel bir tabloyla karşılaştık. Siyasal iklim bizden yana bunu iyi değerlendirirsek ciddi başarılar elde edebileceğimizi düşünüyorum.

 TÜRKİYE SELAMETE ÇIKTI

Yüzyılın başında dünya yeniden şekilleniyor. Bir yeni dünya düzeni yaygarısı tutturdular, yeni taksimatlar yapmak gayreti içerisindedirler. Bizim bölgemizde onların hedef tahtasına yerleştirilmiş durumda. 15 Temmuz Darbe girişimide emparyalist oyunların tezahürü idi. Bunu milli direnç ve milli mütabakatla öteledi. Türkiye selamete çıktı.

MHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI NİHAT BİRİNCİ ;DOLAR ÜZERİNDEN DARBE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

MHP Trabzon eski il başkanı ve 1’inci sıra milletvekili adayı Nihat Birinci “Bu seçimler bu güne kadar ülkemiz zora düştüğünde gövdesini taşın altına koyan biz ülküceler, liderimizin talimatları doğrultusunda insiyatif almış, ülkemizin düştüğü beka sorunu için mücadelemizi sürdürmekteyiz. Karşımızdaki düşman öyle namussuzca öyle şerefsizce saldırıyor ki, her türlü ahlaksızlığı yaparak saldırılarını sürdürmektir. Bunlar ABD, AB ve İsrail’dir.  Ülkemizde darbeler yaptılar 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi ise Başta liderimiz Devlet Bahçeli olmak üzere Türk milletinin asıl insanları tarafından engellendi. Şimdide dolar üzerinden bunu yapmak istiyorlar.

BİRİNCİ; LİDERİMİZ ORTAYA AKIL KOYDU

Liderimiz önce ülkem ve milletim demektedir. Son iki yıldan veri verilen mücadele amaca dönüktür. Türk milleti çok mücadeleden başarılı çıkmıştır, cumhur ittifakıda bu mücadeleden başarılı çıkabilmek amacıyla kurulmuştur.  Bu sıkışlığı bu kuşatmayı yarmak için ortaya bir akıl koyulması gerekiyordu. Liderimiz ortaya bir akıl koymuştur.

BİRİNCİ ;3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2 turlu milletvekili tek tur olacaktır. İlk amacımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçtirmek. Mecliste MHP’de 200 milletvekili çıkarmaktadır. Biz 200 milletvekili ile meclise girdik, Recep Tayyip Erdoğan seçilemedi, biz sorunlarımızı diğer cepheyle mi çözeceğiz, o yüzden cumhurbaşkanlığında da Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz. Seçimlerden başarılı bir şekilde çıkabilmek için herkes üzerine düşen durumu yerine getireceklerdir. Başta akrabalarımız olmak kaydıyla alt üst komşumuza anlatmaya başlamak gerektir. Sandıklar açıldığında 3 milletvekili çıkartmamızın sürpriz olmadığını bilmemiz gerekir.”