MHP SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN KESİN ADAY AYDIN DANIŞMAZ !


Haber: Ömer Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


Milliyetçi Hareket Partisi Sürmene Belediye Başkanlığı Adaylığı için Ömer Sekban ve Aydın Danışmaz kendi aralarında anlaşarak belediye başkanı adayının Aydın Danışmaz olduğuna karar verdiler.

MHP Sürmene Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Sekban “Biz rant için değil, dava için partinin peşindeyiz. Çocukluğumuzdan beri partiye hizmet etmekteyiz. Bu bayrağı dalgalandırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Aydın Danışmaz abimle istişare yaptıktan sonra, bu seçim onun daha verimli olacağını düşünerek onun adına adaylıktan çekildim. Ben ve bütün dava arkadaşlarım Aydın Danışmaz’ın yanında olacağız. Bu bayrak Sürmene’de dalgalanacak, başka yolu yok.” Dedi.

Sürmene Belediye Başkan Adaylığı için Sürmene Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı’ndan istifa eden Aydın Danışmaz Milliyetçi Hareket Partisi’ne adaylık dilekçesini verdi. Adaylığı resmi olarak yarın saat 13.30’da Trabzon Hamamizade Kültür Merkezi’nde MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz ile birlikte ilan edilecek.

MHP Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz adaylığı ile ilgili olarak “Ben birleştirici olarak geldim. Yıllardır davaya hizmet etmekteyim. Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve üç hilale gönül vermiş tüm kardeşlerimi davaya çağırıyorum. Bu bir mücadeledir, var olma savaşıdır, kırgınlık ve küskünlüğe yer yok. Bütün ülkücü kardeşlerimi üç hilalin altında birlik ve beraberlik için bekliyorum. Ben Aydın Danışmaz olarak birlik ve beraberliği hayata geçirmek için geliyorum. Tüm dava arkadaşlarımı adaylığımın resmi olarak açıklanması toplantısına, yarın saat 13.30’da Trabzon Hamamizade Kültür Merkezi’ne bekliyorum.” dedi