MHP RİZE TEŞKİLATINDA FLAŞ GELİŞME

Rize’de MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz’ın genel merkezdeki istişare turlarının ardından milletvekilliği adaylığı için işaret aldığı iddia edildi. İl Başkanlığına aday olmayacağı öğrenilen Kazmaz’ın önümüzdeki günlerde MHP Rize Milletvekilliği adaylığını açıklaması bekliyor.
Türkiye, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin atmosferine girmeye hazırlandığı bugünlerde siyasi kulisler hareketlendi. Rize’de İlçe Kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Kongresi öncesi flaş bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Parti tabanında milletvekilliği için ismi öne çıkan MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz’ın genel merkezde istişarelerde bulunduğu ve görüştüğü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den adaylık için işaret aldığı öğrenildi.
KAZMAZ’IN ADAYLIĞINI İLAN ETMESİ BEKLENİYOR
Edinilen bilgilere göre genel merkezdeki istişare turlarının ardından Rize Milletvekilliği adaylığı için kolları sıvayan MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz’ın önümüzdeki günlerde adaylığını ilan etmesi bekleniyor. Rize’de yürüyen projeleri yakından takip eden, vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde takip ederek açıklamalar yapan ve ilgilileri uyaran, kamuoyunda muhalefet görevini kentin menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde yerine getirdiği düşüncesi hakim olan Osman Cem Kazmaz’ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor.
SEÇİMLER AK PARTİ VE MHP ARASINDA MI?
Rize’de Milletvekilliği adaylığı için AK Parti, MHP ve CHP’de kulis çalışmaları sürüyor. Rize kamuoyunda yapılacak seçimlerin AK Parti ile MHP arasında geçeceği konuşuluyor. Osman Cem Kazmaz’ın adaylığını açıklaması ile siyasi kulislerin iyice hareketleneceği Rize’de MHP’nin bir milletvekili çıkarabileceği izlenimi başta parti tabanında olmak üzere Rize kamuoyunda yankı buldu.