MHP Referandum çalışmalarını hızlandırdı

Haber : Ömer Altıntaş  www.trazonhaber24.com  

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İl,MHP Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Çelenk Selimoğlu ve Yönetim Kurulu, MHP  Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir ve Yönetim Kurulu ve Ülkü Ocakları İl aşkanı Mihrab Altınışık ve yöneticileri ile birlikte sokak çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kunduracılar ve Kemeraltında referandum çalışmalarına devam eden MHP teşkilatı Referandumda neden evet kullanılması gerektiğini vatandaşlara anlattı. İl Başkanı Nihat Birinci dükkandükkan dolaşarak esnafın elini sıktı.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye yönelik övgülerle sık sık karşılaşan Birinci, “Bizim gayemiz ülkemizin birlik ve refahıdır. Referanduma parti yada şahsi çıkar gözüyle değil, ülke menfaatleri açısından bakıyoruz. Özellikle 15 Temmuz süreci göstermiştir ki , vatanımıza yönelik hain emelleri, iç ve dış mihrakların oyunlarını bertaraf edecek güçlü bir yönetim anlayışını hayata geçirmek gerekiyor.   MHP’yi AK Parti’nin vagonu olarak göstermek isteyenler de çıkarları baltalanan, ülke menfaatlerinin yerine kendi menfaatlerini üstün tutanlardır. Bizler ne olursa olsun Ülkücü, milliyetçi milli ve manevi duruşumuzdan ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Çalışmalar esnasında Hasan Yaroğlu isimli bir esnaf ile MHP İl Başkanı Nihat Birinci arasındaki diyalog ise vatandaşın 16 Nisan Referandumuna bakış açısını gözler önüne serdi.  Yaroğlu, “72 yıllık halk partiliyim. Ancak bu referandumda tercihim evet olacak. Bu ülkenin geleceği için evet vereceğim. Sizlere de bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.