MHP Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Başkan Çelenk ;Eleştirmekte Haklıymışım 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Çelenk Basın Bildirgesi yayınladı ;

MHP ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI DERVİŞ ÇELENK 
Üç gün önce yapmış olduğum yazılı basın açıklamasında son günlerde şehrimizde meydana gelen olaylardan dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanını eleştirmiştim. Aldığımız olumlu tepkilerden çok mutlu olduk ve doğru yolda olduğumuzu biliyorduk teyit etmiş oldular. 

Buna birde Sayın Ortahisar Başkanının savunma açıklaması gelince, bizim bir kez daha bu şehir için doğru adres olduğumuzu gösterdi. Eleştirilerimizin hak nezdinde kabul olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Şimdi Sayın AKP Ortahisar İlçe Başkanına birkaç soru sormak istiyorum. 

1. Karakaya Gurup suyundan içtiniz mi? Çamur akıyor.
2. Yargıtay’ın bozduğu yol kenarı otoparklarının durumundan bilginiz var mı?
3. Büyükşehir bünyesindeki ilçelerde yol, su, kanalizasyon durumu nedir? Biliyor musunuz? 
4. Trabzon’daki kötü imar düzelti de bizim mi haberimiz yok?
5. Trabzon’daki trafik sorununu çözdünüz de biz mi farkında değiliz?

Daha nice sorunları size sıralayabiliriz. Bilmeden konuşmuyoruz Sayın Başkan. Biz sadece protokollerde, cenaze törenlerinde ve düğünlerde bulunmuyor, bu şehri karış karış dolaşıyoruz. Toplumsal uzlaşmaya halel getirecek bir iş yapmıyoruz. Yapılan doğru ve güzel hizmetleri övdüğümüz, takdir ettiğimiz gibi eksikleri de eleştirme hakkına sahibiz. Takdir edilince iyi, eleştirilince mi toplumsal uzlaşmayı bozuyoruz. 14 yıldır yönettiğiniz Trabzon’da yapılan eksik ya da yapılmayan hizmetleri eleştirmeye devam edeceğiz. Bunun için kimseden icazet alacak değilim. Kaldı ki sizlerde bu eleştirileri yerinde bulup, düzeltme yoluna gitmelisiniz. Büyükşehir Belediye Başkanını daha iyi çalıştırmak ve Trabzon halkına güzel günler yaşatmak sizlerin de görevidir. Yol yaptığınızı, personel aldığınızı, belediye makine parkurunu güçlendirdiğinizi söylüyorsunuz. Bunlar sizlerin asli görevidir. Bunları yaptığınız için madalya mı bekliyorsunuz. Koltuklarda oturanlar, bu şehri yönetenler güzel şeyler yapacaklar, bizlerde takipçisi olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi yapıcı eleştirilerini yapmaya devam edecek. Biz öyle eleştiri yapmayın diye baskı yaptığınız kurum ve kuruluşlardan değiliz. Biz hizmet yapanın yanında, eksiklerin de takipçisi olmaya devam edeceğiz. Trabzon halkı her şeyin en güzeli ve en iyisine layıktır. Şahsımı bilgi sahibi olmadan konuştuğumu söyleyen Sayın Ortahisar AKP İlçe Başkanı, ya uzayda yaşıyor ya da koltuğunu koruma derdindedir. Bizim derdimiz bu şehrin daha güzel, daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir şehir olmasını sağlamaktır. 




Derviş ÇELENK
Ortahisar İlçe Başkanı