MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KAMU-SEN ÜYELERİ İLE BULUŞTU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon MHP Milletvekili Adayları bu akşam Trabzon Park Restorant'ta Kamu-sen Üyelerinin karşısına çıktılar. Trabzon Kamu-Sen üyelerine MHP Politikalarını anlatan MHP Trabzon Milletvekili Adayları TBMM Başkan Vekili Koray Aydın ,MHP Trabzon Milletvekili Adayları Yavuz Aydın,Hüseyin Örs,Hasan Suiçmez,İlyas Eroğlu hazır bulundu . 
Kayın Validesi Hastahanede Yoğun Bakımda olan MHP Milletvekili Adayı Gülen Demir Toplantıya katılamazken Katılımcılar Gülen Demir'in Kayın Validesine Allah'tan Şifa dilediler .

KAMU-SEN İL TEMSİLCİSİ COŞKUN DİLBER 
Kamu-Sen İl Temsilcisi Coşkun Dilber yaptığı açılış konuşmasında Bu iktidarı istemiyoruz çünkü 13 yıldır kesintisiz iktidardalar ama İşçiye Memura,Köylüye ,Çalışana ve Emekliye bir kuruş vermediler Çöpten ekmek Toplar hale geldi Asgari ücretli ve Emekli Bu iktidarın ayıbıdır ama bir taraftan da Zengini daha zengin etmeyi becerdiler dedi.

MHP Milletvekili Adayları Adına MHP Trabzon Milletvekili TBMM Başkan Vekili Koray Aydın bir konuşma Yaptı.
Aydın , 13.5 Yıl Olacak Adamlar Çalışanı Fakirleştirmekten başka bir şey yapmadı İşçi,Memur,Asgari Ücretli,Emekli bu ülkede hiçe sayıldı, İş Veren ise Faiz ve Borç sarmalına terk edildi dedi. Aydın her gün bir Şehit haberi gelir oldu daha düne kadar Teröristle kucak kucağa olanlar şimdi ona silah çekmiş sizin adınızı dahi sileceğiz diyorlar size kim inanır biz size PKK'dan dost olmaz bunlar kandan besleniyor bunlara güvenmeyin dedik bakın Barış sürecinde siz uyudunuz ama onlar sabahlara kadar Mayın döşediler ülkeyi kan gölüne çevirmek için ellerinden geleni yapmaktalar dedi. Koray Aydın Biz İktidara gelirsek Asgari ücret 1400 Olacak dedik bize hayal Görüyorsunuz dediler ama bakıyoruz aradan Üç Ay geçti onlarda 1300 Olacak diyor ,Biz Emekliye yılda 2800 Vereceğiz dedik onlar hayır olmaz uçmuşlar dediler şimdi kendileri vaat ediyorlar yılda 1400 vereceğiz diyorlar demek ki neymiş oluyormuş biz kaynağını dahi açıkladık nasıl olacakmış diye ,İktidara geldiğimizde Çiftçi 1.75'ten Mazot alacak Fakir her ay Kira yardımı alacak ,Engelli insan olduğunu fark edecek dedi. Koray Aydın'ın konuşmaları Kamu-sen Üyeleri tarafından sık sık kesildi.