MHP Milletvekili Adayı İbrahim Çakır ''Meclisin En Çalışkan Milletvekilleri Olacağız''
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon'da Parti teşkilatı ve Basınla bir araya gelen MHP Trabzon Teşkilatı Milletvekili Adayları partililerle ve Basınla istişare etti. “Üç Hilal’in Yükselişi “ birlik beraberlik kahvaltısı sonrası soluğu sahada aldı .

MHP Milletvekili Adayı İbrahim Çakır ,Ülkenin mukadderatı ile ilgili yasaları çıkaracaklarını söyledi. MHP’nin güçlü bir meclis yapısı ile parlamentoda aktif rol alacağını ifade eden Çakır, “Bundan sonraki hükümetler parlamentonun güdümünde olacaklar. Parlamentodan çıkacak yasalar uygulanacak. Parlamentodan yasa çıkarmakta da motor görevini görecek olanda Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Parlamentonun motoru dinamosu olacağız. Ülkenin mukadderatı ile ilgili yasaları çıkaracağız” dedi.
Ekonominin ihtiyacı olan yapısal reformlar; vatandaşı faiz batağından kurtarmak, esnafın çiftçinin vergi yükünü hafifletmek, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt, şoför esnafına yıpranma hakkı, çitçimize mazot vergisi muafiyeti, asgari ücretten vergi alınmaması, güvenlik güçlerinin özlük haklarının ve çalışma şartlarının iyileştirme, özel sektörün dinamizmini ve teşebbüs gücünü desteklemek. Adil bir gelir dağılımı sağlamak, işsizlik ve yoksullukla mücadele etmek. Sosyal koruma programları ile yardıma muhtaç, yoksul ve kimsesiz vatandaşları aç ve açıkta bırakmamak. Millî ve manevî değerleri güçlendirerek kültürel ve ahlaki yozlaşmayı önlemek, yapacaklarımızın bazıları. Bunları yapmak için, parlamentoda güçlü olmak için, milli iradeye ihtiyacımız var. Bu nedenle Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı ve MHP’ye vatandaşlarımızın destek olmasını istiyorum” diye konuştu.
Çakır daha sonra Trabzon ve İlçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşknaı Tayyip Erdoğan ve MHP2ye oy istemeye devam etti. Çakır 24 Haziran akşamı sandıklarda oy kullanma işlemi  bitene kadar halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğim dedi.