MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSEYİN ÖRS MEKANIN CENNET OLSUN ''UÇ BEYİ İBRAHİM CEVAHİR ''
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr.Hüseyin Örs bakın Merhum İş Adamı İbrahim Cevahir İçin neler yazdı işte o yazı ;

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.HÜSEYİN ÖRS ANLATIYOR 
Yıl 1994. Asistanım. KTÜ’nün düzenlediği “Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’94” adlı Sempozyumun Düzenleme Kurulundayım. Karadenizli iş adamları, meslek odaları, yerel yöneticiler, milletvekillerinin katılımıyla bölgenin sorunlarının masaya yatırmak ve çözüm önerileri getirmek amacımız.
Trabzon’lu tanınmış, bilindik bir çok işadamını aradım. Tek alakadar olan, ilgilenen O oldu. İbrahim Cevahir. Telefon konuşmamızda yaşımı ve Trabzon’un neresinden olduğumu da sordu hemen. Sempozyuma katıldı. Bir de konuşma yaptı. Salondaki kalabalığı az bolunca lafını da esirgemedi.
“-Ben İstanbul’dan geldim ama görüyorum ki; Trabzon’dakilerin işi benden çok. Meydandan üniversiteye gelecek zaman bulamamışlar.” dedi.
Dobra konuşan, tabir-i caizse dilinin ayarı olmayan bir adamdı. Trabzonspor’daki emeği çoktu. İlerleyen yaşına rağmen her zaman içinde oldu. En son 3 yıl önce Makedonya seyahati dönüşünde tesadüfen uçakta yan yana oturmuştuk. Trabzon’dan, Trabzonspor'dan konuştuk hep. Sn. Mehmet Ali Yılmaz’ı Trabzonspor’a Başkan yapışını anlattı, heyecanı gözlerimin önünde. Siyasetin de içinde oldu hep. O’nun siyasi çizgisine hiçbir zaman oy da vermedim. Belleğimde siyasi kimliği ile değil “İstanbul Dükalığına kafa tutan Anadolu Efsanesi Trabzonspor’un bir Uç Bey’i “ olarak yer aldı hep.
Ve dün O’nu kaybettik. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
Nur içinde yat İbrahim Cevahir, Mekanın cennet olsun Uç Beyi…