MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın da katılımı ile Park Restaurantta bugün saat 11.00 sularında  “Genişletilmiş İstişare Toplantısı” düzenlendi. Toplantıya Koray Aydın başta olmak üzere,  MHP Trabzon eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız , Trabzon il Başkanı Muammer Demeli,  Ortahisar İlçe başkanı Mehmet Yılmaz, yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını salondaki partilileri ve vatandaşları selamlayarak Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli yaptı. Demeli; “Birçok seçim çalışması geçirdik ama 30 Mart 2012 yerel seçimlerinde herkes ama herkes elinden geleni yaptılar. Bugün 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için burada bir araya geldik. Yerel seçimlerdeki aynı enerjiyi Cumhurbaşkanlığı seçimi için göstereceğinizi biliyor buna inanıyorum. Şimdiden toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı gönderiyorum”dedi.

YILMAZ: “EKMEĞİMİZİ PAYLAŞIRIZ AMA ÜLKEMİZİ ASLA”

Toplantıdaki ilk konuşmayı MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz gerçekleştirdi. Yılmaz Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu adına partilileri göreve davet etti. Yılmaz konuşmasında şunları söyledi; “Ne zaman seçim yapılacak olsa çıkarcılar sizlere değerli ülküdaşlarım diyerek oy istiyorlar. Bu memleketin birlik ve beraberliğini isteyen herkes Ekmelleddin beye oy verecektir. İnanıyorum ki seçim sandıklarınıza her biriniz sahip çıkacak ve Ekmeleddin beyin Cumhurbaşkanı olmasında bize düşen görevi yapacaksınız. Ekmeğimizi paylaşırış ama ülkemizi asla”

"BAŞBAKAN SAHTE PLAKALI ARAÇLARA BİNECİĞİNE"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın konuşmasında şunları söyledi;

10 ağustosta bir seçim yaşayacağız türkiye seçim havası oluşmuş değil ama bu seçimin Türkiye’ye neler getirip neler götürebileceğini düşünmeliyiz.Dünya’da herşey çok hızlı oluyor 3-5 yıl önce konuştuğumuz şeyler bugünün gerçeği olarak önümüze çıkıyor. Bugün o konuşulananların birer birer hayat döküldüğünü görüyoruz. Ne olduğunu anlamak için daha ne olması lazım etrafımız kan gölüne döndü. Libyada kovulduk, mısırda istenmeyen ülkeyiz, musulda taraf olduk, ırakta da esir alındık, esir. Bize ait olan elçimizi bastılar AKP nin besledi Işid denen şımarık örgüt elçilerimizi esir aldı. Bu üç kaatçılık oyunundan ne zaman vazgeçilecek bu rüyadan e zaman vazgeçilecek. Bir tiyatro yapıyor tiyatronun arkasında da aşk yaşayan bir iktidar ile karşı karşıyayız. İsrail ürünlerini boykot edelim dediler başka bir vekilleri hayır etmeyelim dedi bu nasıl bir riyakarlık. Son bir yılda 5 Mlyarlık ticaret yapıldı İsraille. Başnakan Erdoğan’ın oğlunun gemileri ile hizmet yapıldı. Ne doymaz adamlarsınız herşeyden pay mı alacaksınız siz? Düşdükleri haram çukurunda yok olacaklar bundan emin olun. Başbakan’ımızın büyük oğlunun 6 gemiciği vardı şimdi Bilal kardeşimizede bir  gemicik aldı. İhsanoğlu’na yağılan yardım açıklandı sen neden açıklamıyorsun. Geçen hafta seçim yasakları başladı buna rağmen devletin imkanlarını kullandınız. Başbakanın kullandığı plakaları bile sahte. Kirli mütahitlerinden birini ara onun arabasıyla gezersin. Yıllardamn beri siyasetle uğraşıyorum böyle yalan görülmedi. Adam AKP oy veriyor başbakanım çalıyor ama çalışıyor diyor. Yahu günaha giriyorsun. Bu oyunlara isyan etmeyen bir toplum önce kendini sordulasın hiç Gazze'ye gidip yardım etmesin. 

“İHSANOĞLU TAM BİR MÜMİNDİR…”

Bu ülkeyi bir diktaro mı teslim edeceğiz. Ekmeleddin İhsanoğlu’na söyleyecek bişey bulamadı şimdi diyor ki bu ülkede doğmadı. İhsanoğlu’nun tam bir mümin olduğunu biliyorsun da ne cesaretle iftira atıyorsun.  Sen kendi torunundan neden bahsetmiyorsun Amerikalı doğumlu o torunundan.Herkes tabağına sahip çıkarda başbakan seçilmez. Bu kadar hırsızlığı yapan bu anlayışa hakın sillesi gelecek.Sandık sille yiyen insanlarla dolu. Herkes herkesle konuşacak seçmeni sandığa götüreceğiz. Kılıçdaroğlu’da açıkladı Ekmeleddin beyin 46 oy dilimi var. Propagandalar yapılıyor karşı taraf sandığa gitmesin diye başbakan zaten bu seçimi kazanacak diyorlar. Bu oyuna gelmeyin.Azmimizden kararlığımızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu seçimde Tayyip Erdoğan’a oy vermek BDP ye oy vermek diyorduk biz şimdi BDP liler biz anlaştık diyorlar. AKP li milletvekli de yok demiyor herşeyin bir zamanı var diyor. Gazze gaze deyip duruyor bizimde içimiz yanıyor ama senin kendi ülkendeki insanın canı yanıyor umrunda olmuyor. Seçim gününe kadar burdayız birlikte olacağız beraber olacağız. Hepinizi allah emanet ediyorum.