MHP İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  MHP Trabzon İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatları Trabzon Vuslat Otel'de bir araya gelerek Yaklaşan yerel seçim öncesi istişare etti. 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım İstişare sonrası yaptığı basın açıklaması aynen şöyle; 

Partimizde Yerel Seçimlere hazırlıklar planlı bir şekilde sürdürülüyor. Bu kapsamda 5 Kasım 2018 günü akşamı Vuslat Otel Toplantı salonunda, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MYK üyelerimiz Sayın Nevzat ÜNLÜTÜRK, Murat KOTRA ve Ferhat ÇAKIROĞLU’nun da katıldığı,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkan ve Yardımcıları, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile basına kapalı Bilgilendirme ve İstişare toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantıda Yerel Yönetim Seçimlerine hazırlıklar görüşülmüştür. İlçe Başkanlarımız MYK Üyelerimize Belediye Seçimlerinde Üç Hilali İlçelerinin burçlarına dikeceklerine söz vermişlerdir. Bu kararlı duruş ve tavırları İl Başkanlığımız ve MYK üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmış olup, çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.