MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, geçtiğimiz hafta Trabzon’a gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Trabzon ziyaretini değerlendirdi. Demeli, “Genel başkanımız Trabzon Teşkilatları’nda gördüğü uyum ve dinamizmi çok beğendi. Kendisi bize, son dönemlerde en dolu programını gerçekleştirdiğini ifade etti” dedi.  

 

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, geçtiğimiz hafta Karadeniz gezisi programı kapsamında Trabzon’a gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Trabzon ziyaretlerini değerlendirdi. Demeli, Genel Başkan Bahçeli’nin Trabzon’daki programdan ve hazırlıklardan son derece memnun kaldığını belirterek, “Trabzon’daki teşkilatlarda gördüğü uyum ve dinamizmi çok beğendi. Kendisi bize, son dönemlerde kısa zamanda en dolu programını gerçekleştirdiğini ifade ederek bize tekrar tekrar teşekkür etti” dedi. Demeli şunları söyledi: “Gerçekten Trabzon’a yakışır bir şekilde genel başkanımızı karşılamak için hazırlık yapmıştık. Bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla ortak paydada buluşup Genel Başkanımızı en iyi nasıl karşılayacağımızı konuşmuştuk. Ve çalışmalarımız ve gayretlerimiz de semeresini vermiştir. Genel Başkanımız buradan giderken de çok memnun kaldı ve defalarca bize teşekkür etti. Burada uyumlu bir çalışma gördüğünü belirterek bunu beğendiğini de bizlere ifade etmiştir. Sayın Genel Başkanımız ayrıca yeni parti binamızı da çok beğendiğini bize ifade ederek, Türkiye’deki birkaç güzel il binasından birisinin de Trabzon il binası olduğunu belirtti. Sayın Genel Başkanımız giderken de bize, son dönemlerde yaptığı en dolu program olduğunu ifade ederek bize, ‘Trabzon’u size, sizi Allah’a emanet ediyorum’ demiştir.”

 

Genel Başkan Bahçeli ile Ankara’ya döndükten sonra da görüştüklerini söyleyen İl Başkanı Demeli, “Genel Merkez’den genel başkan yardımcılarımızın hepsi bizi arayarak programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür ettiler. Ayrıca 40’a yakın il başkanı da bizi arayarak Trabzon programından etkilendiklerini ifade ettiler. Bu da il ve ilçe teşkilatları olarak bizleri son derece memnun etmiştir” dedi.