MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım; ''24 Haziran Gecesi Travma Geçirdik''

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  MHP Trabzon İl Teşkilatı Sera Gölü Gül Tesislerinde Sabah Kahvaltısında Yönetim kurulu ve Basın ile bir araya geldi. MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Yönetim kurulunun katıldığı toplantıda Başkan Tarım 24 Haziran Gecesi MHP İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayımız deyim yerinde ise Travma geçirdik

24 Haziran Genel seçimlerinin ardından Trabzon’da kıl payı ile milletvekilini kaybeden MHP seçimin ardından ilk kez basınla bir araya geldi.  Sera Gölünde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan MHP Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım “Yakın zamanda ülkemiz için çok önemli bir seçimden çıkmış bulunuyoruz. Trabzon ve Türkiye genelinde tüm yapılan operasyonlara rağmen başarılı bir seçim geçirdik. Fakat Trabzon olarak yaşamış olduğumuz bir travma kısmen depresyon geçirmemize sebep olmuştur.” Dedi.

TARIM;GÖREVE DEVAM EDİYORUM

MHP'nin Trabzon'dan 1'inci sıra milletvekili adayı Nihat Birinci'nin seçim akşamı açıklanan oylara göre gece 12'ye kadar milletvekili olduğu ancak 12'den sonra açılan sandıklar sebebiyle milletvekilliğini İYİ Parti'ye kaybettiklerini belirten Tarım “Teşkilat mensuplarımız ve yöneticilerimiz bu depresyonu yavaş yavaş atlatmış olsak da olayın içinde bulunan 1. Sıradaki arkadaşımız gece saat 12.00’ye kadar milletvekili iken 12^den sonra çıkamamış olması camiamızı çok derinden yaralamıştır. Bu durumun sonucu olarak yaşadığımız olumsuzlukların ve teşkilatlarımıza vermiş olduğumuz zararı tahribatın tarafı olmaktan kendimi koruyamam sebebşyle istifamı Ankara’ya getirdim, kabul görmedi, görevime devam etmem doğrultusunda genel merkezimizden aldığım emirle görevime devam ediyorum.”

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ

“Artık bundan sonraki süreçte teşkilatımızın kuruluş felsefesi Türkiye siyasetindeki yeri, davamızın kutsiyeti göz önüne alındığında her birimiz ona uygun hareket ederek yapıp yapamadıklarımız değilde bundan sonra önümüzde yerel seçimler vardır.  Burada neler yapabilirizin çalışmalarını başlatıyoruz. Herkes kendine çeki düzen vermeli teşkialtın üzerinde hiçbir şey in ve hiç kimsenin olamayacağı fikrini zihinlerimize yerleştirmeliyiz. Ülkücü bağlandığı ve gönül verdiği davanın asaletiyle guru duyar, kıyametini ise erbabı bilir bizlerin kimse zorla ya da vatlarını bu yola sokmadı, ecdadını unutmamış yabancılaşmamış devşirilmemiş insanlar topluluğudur bu hareket.

BU DAVA ZAFERE ULAŞACAKTIR

. “Düşmanlarımızın hedefi her işte bozulma ve her ekibimizde bölünmeyi sağlayarak önce MHP’yi sonra ülkemizi zayıf düşürme hareketidir. Projeler bitmez hepimiz yeni yeni projelere hazırlıklı olmalıyız. Liderimizin söylediklerini ve tavrını dikkatle izlemeliyiz. Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun siyasi kazanç  mücadelesi değil ahlak ve fazilet mücadelesidir. Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil, yapıcı olmaktadır. Bu dava er geç Türk insanının elinde zaferlere ulaşacaktır.

TARIM; LİDERİMİZ DİK DURUŞUNDAN ÖDÜN VERMEMİŞTİR 

MHP Lideri Devlet Bahçeli birileirnin dediği gibi sırf bakanlık alabilmek için Ak Parti'ye destek vermediği konunun parti değil vatan ve bayrak olduğunu son Bakanlık dağılımının belli olmasından sonra dahada bariz anlaşılmıştır.