MHP CUMHURİYET BAYRAMI'NDA ŞEHİTLER İÇİN AŞURE DAĞITTI
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

 TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Milletvekili Adayları Yavuz Aydın, Gülen Demir, MHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Sağlam, İlçe yöneticileri ile MHP Kurucusu Ali Sağır ile birlikte Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundu ve haklın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

MHP ADAYLARI CUMHURİYET BAYRAMINDA ŞEHİTLER İÇİN AŞURE DAĞITTI

MHP Beşikdüzü İlçe Teşkilatı’nın Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla tüm şehitlerin ruhu için düzenlediği aşure dağıtım etkinliğine katılan Koray Aydın, Yavuz Aydın ve Gülen Demir’le birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

YAVUZ AYDIN: BİR AYAĞIM MECLİSTE, TRABZON’UN EMRİNDE VE HİZMETİNDEYİM

Etkinlikte konuşan MHP Milletvekili Yavuz Aydın, 7 Haziran’da yarım kalan işin tamamlanacağını ve seçilerek parlamentoya gideceğine dair inancını dile getirdi. Kendisini önce Allah’a sonra da Beşikdüzü’nün bir evladı olarak tüm Trabzonlu hemşehrilerine emanet ettiğini kaydeden Aydın, bir ayağının parlamentoda olduğunu, seçildiği takdirde Trabzon’un emrinde ve hizmetinde canla başla çalışacağını belirtti.
TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Cumhuriyet Bayramında, tüm şehitlerin ruhu için dağıtılan aşurenin son derece anlamlı olduğunu belirterek, Cumhuriyetimizin temellerinin sarsıldığı, her gün gelen şehitlerle milletimizin yasa boğulduğu bir dönemde Cumhuriyete ve şehitlere sahip çıkmanın asil bir davranış olduğunu söyledi.

MHP OLARAK BASKI VE DİKTA REJİMİNE BAŞKALDIRIYORUZ

Koray Aydın, bütün Türk milletinin Cumhuriyet bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, cumhuriyet değerleri ve bölücü terör saldırılarına değindi. Aydın şöyle devam etti: “Kutsallarımızı, inançlarımızı herşeyimizi yağmalıyorlar. Türkiye’nin bir bölgesi işgal altında değerli Beşikdüzülüler. Ordumuzun, emniyet teşkilatımızın giremediği yerler var. Şehitlerimizin kanı üzerinden kendilerine bir gelecek arayanlar, haklıymış gibi utanmadan, sıkılmadan ve yüzleri kızarmadan aramızda dolaşıp bir de caka satıyorlar. Her Türk evladının kutsallarımıza uzanan ellere karşı, tarumar edilen milli değerlere karşı, mutlaka söyleyecek bir sözü olmalı. Yeter bu kadar zalimlik. Televizyonlara el koyacaksın, insanlara zulmedeceksin, yaşam alanlarını daraltacaksın, insanları sen ben diye ayıracaksın ve kendinden olmayanlara hayat hakkı tanımayacaksın. Bu kadar zalimliği tarihin hiçbir dönemi yazmamıştır. Buna evet demek, bunu kabullenmek inançlı insanlar olarak hiç birimize yakışmıyor. Bu baskı ve dikta rejimine Trabzon’dan başkaldırıyoruz. Trabzon’dan bu isyanı başlatıyoruz. Ne yaparsa yapsınlar zulüm payidar olmayacak. Trabzon ve Beşikdüzü MHP’ye ve bütün MHP adaylarına sahip çıkacaktır.

Konuşmaların ardından toplanan vatandaşlara lokma dağıtan Koray Aydın, Yavuz Aydın ve Gülen Demir, daha sonra cadde boyunca yürüyerek halkın bayramını kutladılar.