MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Örs iddialı açıklamalarda bulundu. Belde ziyaretlerine devam eden Örs, Çağlayan Beldesindeydi.

Trabzon Merkez Çağlayan Beldesini ziyaret eden Örs’e yoğun ilgi vardı. Çağlayan’da esnaf ziyareti yapan Örs “Büyükşehire giden yol, beldelerden, köylerden geçiyor. Bu seçimde masa başı anketleri kazanmayacak. Bu seçimde milletten uzak olanlar kazanmayacak. Bu seçimde millete kapılarını kapayanlar kazanmayacak. Buseçimi tuzu kurular kazanmayacak. Üç aya yakındır yollardayız. Biz millet neredeyse orada olacağız dedik bugün Çağlayan’dayız. Komşusu aç iken tok yatanlardan değiliz biz. Benci değiliz, bencil değiliz. Bizim kulağımız duyacak, gözümüz görecek, dilimiz konuşacak. Her şey bizim umurumuzda olacak.Sorumluluk almaksa alacağız, önüne arkasına bakmadan, Bana artısı ne olur? Ne kaybederim? demeden haksızlıklara karşı geleceğiz. Susmayacağız, görmezden gelmeyeceğiz. Elimizi taşın altına sokacağız. Suya sabuna dokunacağız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenlerden değiliz biz.” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen MHP adayı Örs konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün buradayız, yarında olacağız. Her yerde oluyoruz, Herkesle oluyoruz. Bizim idaremiz yoksulun onurunu zedelemeyecek. Bizim idaremiz adaletli olacak. Bizim idaremiz devletle vatandaşı buluşturan idare olacak. İş ile aşı birleştireceğiz. Üretici ile pazarı buluşturacağız. Dayanışma ile huzuru sağlayacağız. Küçük ama akıllı dokunuşlarla büyük işlerin başarılabileceğini göstereceğiz. Çok çalışacağız. Çalışıyoruz. Durmayacağız, durmuyoruz. Yılmayacağız, yılmıyoruz. Israr edeceğiz, ısrar ediyoruz. Millete inanıyoruz, milletten güç alıyoruz. Milletle kazanacağız. Millete kendini yönetmenin keyfini yaşatacağız. “