MEMUR-SEN ÜYELERİ AK PARTİ'YA TAM DESTEK VERDİ 
Haber : Melek Çakır / Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Memur-Sen Üyeleri Alyans Restorantta Yemekli bir toplantı düzenleyerek Trabzon ve Çevresindeki Üyelerini bir araya getirdi. Memur-Sen Üyelerinin bir araya geldiği Toplantıda Memur-Sen Genel Başkan Yardımcı bir konuşma yaparak Özgürlük için ,Baş Örtülülerin serbestçe çalışabildiği bir ortam hazırladığı için ,İbadetimizi özgürçe yapmak için Ak Parti iktidarını destekliyoruz destekleyeceğiz dedi. 

Trabzon Ak Parti Milletvekili Süleyman Soylu,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş,Milli Eğitim Müdürü ve Çok sayıda daire amirinin de katıldığı Törende  Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu birer Konuşma yaptı . 

Memur-Sen Temsilcilerinin sonuna kadar destek vereceklerini söz verdikleri Yemekli Toplantıda Siyasilerde Sonuna kadar Memur-sen Üyelerinin lehine kararlara imza atacaklarını ifade ettiler .