MHP'Lİ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ HALİL MEMİŞ BEN BU DÖNEM MANİSA HALKINA HİZMET EDECEĞİM 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Manisa Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri Trabzon'lu Halil Memiş'ten beklenen açıklama geldi İşte o Açıklama ;7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25 inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday olmak üzere, bulunduğum Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa etmemiş olmam ile ilgili olarak, kamuoyunda oluşan ve şahsıma da iletilen sorular nedeniyle bu açıklamayı yapma zaruretini duymuş bulunmaktayım.

Öncelikle bilinmesini isterim ki, bizler için önemli olan Milletimize ve Devletimize hizmet edecek imkanları yakalamaktır. Memuriyet hayatımız boyunca, Yüce Milletimizin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ebed müddet birlik, beraberlik, refah ve huzur içerisinde devam etmesi, bölgesinde ve dünyada Lider Ülke Türkiye’nin inşa edilmesi mücadelesi ve anlayışıyla hareket etme azmi ve gayretinde bulunduk.

Bu çerçevede, bulunduğumuz görevler itibariyle önemsediğimiz husus üstlendiğimiz sorumlulukları en üst düzeyde yerine getirmek olmuştur. Bu manada şu an itibariyle üstlendiğimiz görev itibariyle, mensubu bulunduğumuz davaya ve Lider Ülke Türkiye’nin inşa edilmesi ülküsüne hizmet eder konumda bulunduğumuz ve bu durumun bizlere büyük sorumluluklar yüklediği şüphesizdir.

Bu manada büyüklerimizle ve dava arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, bulunduğumuz görevde hizmete devam etmemizin şimdilik daha uygun olacağı kanaatine varılmıştır.

Bu durumun, siyasi anlamdaki hedeflerimizin devam etmemesi anlamını taşımadığını, aksine siyaseti Yüce Türk Milletine hizmet gayesiyle düşündüğümüzden, bu manada hizmetimizin de kesintiye uğramadığını ve bundan sonraki süreçlerde de kesintiye uğramayacağını, Cenab-ı Hakkın takdiri ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade etmek isterim.

Bu vesile ile özellikle daha önce siyaset yaptığım Trabzon başta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan tüm gönüldaşlarıma Cenab-ı Haktan başarılar diliyorum. Tüm desteğimizin ve dualarımızın onlarla birlikte olduğunu, tüm kamuoyumuzun tereddütsüz bilmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum.

Saygılarımla...