AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi kongrede yaptığı konuşmada kuruluştan günümüze görev yapan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek vefaat edenlere rahmet diledi. 

  

Konuşmasında 12 Eylül 1980 darbesine de değinen Revi 12 Eylül'ün Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde kara bir leke olduğunu belirtenrek "Küresel güçlerin piyonu olan hain darbecileri birkez daha lanetliyorum. Aldığınız canların, gencecik fidanların ahı üzerlerine olsun."dedi. 

Küresel güçlerin her zaman Türkiye'nin üzerinde emelleri olduğunun altını çizen Başkan Revi "Türkiye'yi kuklası gibi yönetmek isteyen küresel şebeke ülkemizi kullanmak için yetiştirdiği hainlerle her zaman ülkemizin gidişini, yükselişini engellemiştir. Ne zaman ülke olarak yükselişe geçecek bir yerden bir karışıklık çıkartarak ülkemizin önüne takoz yapmışlardır. 12 Eylül 1980 hain darbe girişimi ülkemizi neredeyse 20 yıl geriye götürmüştür. Ülkemizin gencecik fidanlarını yetişmiş nüfusunu, heba ederek geleceğimizi kararmışlardır. Bu hainler her zaman kendilerine uşaklık yapacak ihanet odaklarını yetiştirmiş ve istedikleri zaman devreye koymuşlardır. En son giriştikleri 15 Temmuz hain darbe girişiminde ise Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizden büyük tokat yiyerek yerle bir olmuşlardır. " ifadelerini kullandı. 

Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını söyleyen Revi "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz makus talihini yenmiştir. Artık küresel güçlerin oyuncağı değil onlara karşı dik duran bir devlet olduk. Savunma sanayi ve güvenlik yatırımları ile bölgemizde söz sahibi olarak tarihi misyonumuza geri döndük.  Bizim bu yükselişimizi durdurmak isteyenlerin giriştiği bütün ekonomik ve manipülatif saldırıları da bir bir imha ederek yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz."dedi. 


AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi tek liste ile seçime gidildi. Listeye göre mevcut İlçe Başkanı Sedat Kongur yeniden görevine devam edecek.