Köseoğlu''Yüzyılın Seçimi Olacak''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını açıklamasının ardından, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu kararı değerlendirdi. Köseoğlu, “24 Haziran seçimleri Türkiye’nin geleceğinin şekilleneceği referandum ile milleti egemen kılma iradesinin hayat bulacağı 100 yılın en önemli seçimidir.” dedi.

Milletvekili Köseoğlu, 24 Haziran’daki seçimlerin Türk siyasi tarihinin en önemli seçimi olacağını belirterek, “Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Erken seçimin 24 Haziran olarak açıklanması Türkiye açısından hayırlı bir gelişmedir.  Hükümet devlet politikalarının arkasına halk desteğini koymak istiyor. Avrupa ülkeleri ve ABD ile de mücadele ediyoruz. Onlara göstereceğimiz en büyük silah, kamuoyu ve halk desteğidir. Bu da seçimle gösterilebilir. Ülkemiz bu seçimlerden daha da güçlenerek çıkacak. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin geleceğinin şekilleneceği referandum ile milleti egemen kılma iradesinin hayat bulacağı 100 yılın en önemli seçimi olacaktır.” dedi.

Seçimlere hazır olduklarını da belirten Köseoğlu, “Biz seçimden seçime çalışan bir anlayışta olmadık hiç. Bu vekaletin bir vebal ve sorumluluk yüklediğinin bilinciyle gayretimizi ortaya koyduk. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı erken seçim kararı Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin hayrınadır. Sahaya adımımızı attığımız andan itibaren biz yaptıklarımızı anlatacağız. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.’ Biz, ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyeceğiz. Bugün, 16 yıllık iktidarda herkes bunun hakkını veriyor.” şeklinde konuştu.