MHP MİLLET VEKİLİ KORAYAYDIN ; SAHNEDE KAVGA EDİP KULİSTE SEVİŞİYORLAR 

Haber; Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 


MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, il ve ilçe yöneticileriyle Pelitli, 3 No'lu Erdoğdu Mahallesi ve Boztepe'de seçim bürosu açılışlarını gerçekleştiren Aydın ve Örs, İl Başkanvekili Yusuf Bahadır'ın kızının nikah törenine de katıldılar. Açılışlarda konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP'yi HDP ile aynı safta gösterme iddialarına çok sert tepki gösterdi. Aydın, PKK ve HDP ile yürütülen çözülme sürecinin baş aktörünün AKP iktidarı olduğunu söyledi.
HÜSEYİN ÖRS; "BİZ BİR TAKIMIZ, HİZMETE HAZIRIZ" DEDİ, SIKI RAKİP GELDİ
MHP MİLLET VEKİLİ KORAY AYDIN ;AK PARTİ İLE PKK SAHNEDE KAVGA EDİP KULİSTE SEVİŞİYORLAR
 
MHP Trabzon Milletvekili adayı Hüseyin Örs açılışlarda yaptığı konuşmalarda, Başbakan Davutoğlu'nun Trabzon'a yeni bir vaatte bulunmadığını, bir kaç seçimdir söylenenleri tekrar ettiğini belirterek, icracı yönünü bütün dünyaya ispat etmiş Koray Aydın'ın kaptanlığında kurulan MHP takımının hizmete hazır olduğunu ifade etti.
    Hüseyin Örs'ün hatırlattığı "Biz Bir Takımız, Hizmete Hazırız" sloganına nazire yaparcasına sırtında formaları ve ayaklarında toplarıyla Pelitli seçim bürosunun açılışında takım görüntüsü veren çocuklar, törenin ilgi odağı oldu ve "MHP'ye sıkı rakip çıktı" esprileri havada uçuştu.
    Seçim bürosu açılışlarında Başbakan Davutoğlu ve AKP temsilcilerinin MHP'yi de HDP ile aynı safta göstermesine çok sert tepki gösteren MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Oslo'dan-İmralı'ya, Kandil'den-Dolmabahçe Sarayı'na kadar PKK ve onun siyasal uzantısı partilerle yürütülen sözde çözüm, özde ise çözülme sürecinin planlayıcısı, yürütücüsü ve baş aktörü AKP iktidarı değil midir? diye sordu.



SAHNEDE KAVGA EDİP, KULİSTE AŞK YAŞIYORLAR; SUÇU DA BAŞKALARINA ATIYORLAR

    AKP iktidarının ne yaparsa yapsın Habur ve Dolmabahçe rezaleti başta olmak üzere PKK ve siyasal uzantılarıyla yapılan müzakere ve kirli pazarlıkları unutturamayacağını hatırlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın "MHP'yi bölücü odaklarla aynı safta gösterme yalanına sarılan müfterilere soruyorum; İmralı ve Kandil postacılarını MHP mi gönderiyor? Çok değil geçtiğimiz Şubat ayının sonunda, Dolmabahçe Sarayı'nda yani İstanbul'daki Başbakanlık ofisinde bütün milletin gözü önünde bir toplantı yapıldı. Dolmabahçe'de teröristbaşı Öcalan'ın 10 emri kandil postacıları tarafından okunurken, süt dökmüş kedi gibi, huşu içinde dinleyenler, sonra da çözüm ortaklarıyla tokalaşma yarışına girenler Sayın Davutoğlu'nun Yardımcısı, İçişleri Bakanı ve Grup Başkanvekili değil miydi? Bunlar sahnede kavga ediyorlar, kuliste aşk yaşıyorlar, bütün pislikleri ortaya saçılınca da suçu başkalarına yıkmaya çalışıyorlar. Kendileri besledikleri, büyüttükleri ve azdırdıkları yılandan şimdi kendileri şikayet edip, bir de MHP'ye iftira atıyorlar. Bunu hiç bir vicdan kabul etmez" dedi.



BARZANİ FOTOĞRAFI MONTAJ, DOLMABAHÇE GÖRÜŞMESİ KUMPAS MIYDI?
    MHP'yi atılan iftiraların hiç birinin tutmadığını, bundan sonra da tutmayacağını anlatan Koray Aydın, "MHP bölücü ihanet çeteleriyle hiç bir zaman görüşmemiştir, bundan sonra da görüşmeyecektir. Türkiye'deki ayrılıkçı hareketi destekleyen Barzani ile, bölücü ihaneti destekleyen sözde sanatçılarla el ele fotoğraf veren kişi Sayın Davutoğlu değil miydi? Yoksa o fotoğraflar montaj, Dolmabahçe görüşmesi de kumpas mıydı?" diye sordu.
    Koray Aydın; "AKP'ye değişik gerekçelerle oy veren vatandaşlarımız 7 Haziran'da hem çözülme sürecine bir son versinler, hem de ayakları yerden kesilen hem kendilerini hem de ülkeyi felakete sürükleyen iktidara esaslı bir ders verecektir" diye konuştu.