KORAY AYDIN ; GENCİYLE YAŞLISIYLA SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın Ortahisar MHP İlçe Teşkilatının sandık Görevlilerine verdiği yemekli Toplantıda Konuştu. Koray Aydın önümüzdeki 5 günlük dönemde uyumayacağız yemeyeceğiz içmeyeceğiz gerekirse  ev ev kapı kapı dolaşıp halkımıza yapılan yanlışları söyleyeceğiz parti Politikalarımızı anlatacağız . MHP Trabzon Millet Vekili Koray Ayın Halkımız Unutmasın Emekli Maaşını en az 1400 yapacağız Asgari Ücretli en az 1400 TL Alacak sakın bunlar söz verir de yapmaz demeyin bakın kaç aydan beridir Adana ,Mersin ve Manisa Belediyelerimizde İşçilerimize 1400 -Tl Asgari ücret ödenmeye başlandı bile ,Aydın Halkımız Unutmasın biz söz verdiğimizi yaparız 8 Haziran Sabahı her şey daha güzel olacak bu müsübetten kurtarmış olacaksınız dedi.

KORAY AYDIN BU SAATTEN SONRA SEFERBERLİK İLAN EDİYORUM 

 MHP Ortahisar Mahalle Teşkilatları toplantısında konuşan Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçimlere çok az bir zaman kaldığını belirterek “MHP olarak kadınıyla-erkeğiyle, genciyle-yaşlısıyla seferberlik ilan ediyoruz. Seçimlere kadar teyakkuzdayız. Askerde seferberlik zamanlarında her an her şeye hazır olmak için postallarla yatılır, biz de seçime kadar öyle yapacağız ve oylarımıza sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.
MHP Ortahisar Mahalle Teşkilatları yemekli toplantısı Zorlu Grand Otel’de yapıldı. MHP Trabzon Milletvekili adaylarının tam kadro katıldığı geceye, MHP İl Başkanı Muammer Demeli ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın Kolları ve yönetimi, Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri ile MHP Ortahisar Mahalle Teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. Koray Aydın, Hasan Akyüz ve Hasan Suiçmez dışındaki Milletvekili adayları toplantının hemen başındaki selamlama faslından sonra önceden planlanmış seçim çalışmalarına katılmak üzere salondan ayrıldılar.
Toplantının açılışında konuşan MHP Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, MHP’nin 28 Mayıs günü yapılan büyük mitingine değinerek “MHP bütün teşkilatlarıyla, miting nasıl yapılır herkese göstermiştir. Şimdi artık emeklerimizin, gayretlerimizin ve mitingimizde oluşan o muhteşem havanın meyvelerini toplamaya gelmiştir. Bu havayı sonuna kadar sürdürmeye ve sandıklara sahip çıkmaya kararlıyız” dedi.
Toplantıda söz alan MHP Ortahisar Meclis Grubu Başkanı Davut Çakır, 30 Mart seçimlerinde 40 Belediye Meclis Üyesi ile Trabzon’un ana muhalefeti olmayı başardıklarını belirterek, şimdi sıranın birinci parti ve iktidar olmaya geldiğini söyledi.
 
MHP’NİN HEDEFİ, TRABZON’DA BİRİNCİ, TÜRKİYE’DE İKTİDAR OLMAKTIR
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Trabzon’a selam ve teşekkürlerini ileterek başladığı konuşmasında, Trabzon’da müthiş bir hava yakaladıklarını, Trabzon tarihinin en büyük mitingini yaparak son haftaya müthiş bir moral motivasyonla girdiklerini kaydetti. Muammer Demeli “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli miting alanına ilk baktığında ilk sözleri ‘Maşallah, Maşallah, Allah nazardan saklasın” oldu. Gerçekten tarihi bir miting yaptık. Bu başarıda emeği geçen herkese ve Aziz Trabzon halkına teşekkür ediyorum. MHP olarak 170 bin oyu aşmak ve birinci parti olmak istiyoruz. Başından beri ortaya koyduğumuz hedefe kilitlendik. Hedefimiz Trabzon’da birinci, Türkiye’de iktidar olmaktır” şeklinde konuştu.
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Hasan Suiçmez de konuşmasında, AKP’nin yaptığı vaatlere değinerek “MHP’nin asgari ücretliye dönük 1400 liralık vaadi karşısında kaynağı nereden bulacaksın diyenler, Trabzon halkını aldatmak ve kandırmak için yaklaşık Trabzon’a dönük 15 Milyar dolarlık proje vaadinde bulunuyorlar, bir Güney Çevre Yolu’nu 13 yılda yapamayanlar, uçuk vaatlerle algı operasyonu yapıyorlar” dedi. Suiçmez eğitimin Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da yerlerde süründüğünü, illerin başarı sıralamasında Trabzon’un çok gerilerde kaldığını, son olarak AKP’ye yandaş sendikanın şekillendirdiği liste doğrultusunda, kendisinin de arasında bulunduğu başarılı eğitim yöneticilerine tam bir soykırım yapıldığını söyledi.
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Hasan Akyüz de konuşmasında MHP ve Ülkücü Hareket’e gönül vermekten son derece bahtiyar olduğunu ifade ederek “Çanakkale’de vatan savunması yapan 57. Alay’ın ruhu yok olmamıştır. 57. Alay ruhu bu salondadır. Bu vatanı bizlere emanet edenlere, bütün şehitlerimize ve onların aziz hatıralarına sahip çıkacağız. MHP olarak Trabzon’da ve Türkiye’de büyük patlama yapacağız” dedi.
 
MHP BÜTÜN TEŞKİLATLARIYLA TAM SAHA PRES YAPACAK
Toplantıda son olarak kürsüye gelen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 7 Haziran’a kadar seferberlik çağrısı yaptı. Aydın, “MHP olarak kadınıyla-erkeğiyle, genciyle-yaşlısıyla seferberlik ilan ediyoruz. Seçimlere kadar teyakkuzdayız. Askerde seferberlik zamanlarında her an her şeye hazır olmak için postallarla yatılır, biz de seçime kadar öyle yapacağız ve oylarımıza sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.
Sandık görevlilerinin, müşahitlerin ve bütün partililerin seçim günü teyakkuzda olmalarını isteyen Koray Aydın, “Bütün sandık ve seçim hilelerine karşı uyanık olacağız. MHP bütün teşkilatlarıyla seçimler sonuçlanıncaya kadar tam saha pres yapacak. Vatandaşın verdiği oylar birer emanettir. Bizler emanete sonuna kadar sahip çıkağız, oylarımızı çaldırmayacağız. Her sandıktan ıslak imzalı sandık sonuç tutanağını alacağız, sandık başı hilelerine asla müsamaha göstermeyeceğiz. Anında müdahale edeceğiz. Pabucun pahalı olduğunu göstereceğiz. Bu bir vatan savunmasıdır. Hiç kimse vatandaşın oyunu çalmayı aklından bile geçirmesin. Sandıklara sahip çıkmak, ülkemizin geleceğine ve vatana sahip çıkmaktır” şeklinde konuştu.