KÖPRÜBAŞI AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YÜKSEL ERDOĞAN'IN  KESİN İHRAÇ KARARI ELİNE ULAŞTI 

Köprübaşı Ak Parti İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan Ak Parti Trabzon İl Başkanlığının Aday olma tebliğine rağmen aday olması ve seimi çok farkla kazanması Parti içi restleşme olmuş olması Başkan Erdoğan'ın sonunu getirdi. İş te Köprübaşı Ak Parti İlçe Başkanı Yüksel Erdoğanın Kesin ihraç kararının eline ulaşmasından sonraki Basın bülteni :

AK PARTİ KÖPRÜBAŞI İLÇE BAŞKANI YÜKSEL ERDOĞAN ;Çok değerli Köprübaşılı ve Beşköylü dostlarım kuruluşundan bugüne gönül verdiğim ilerlemesi için emek sarf ettiğim Adalet ve Kalkınma Partisinden kararda da belirtildiği gibi ihraç edilmiş bulunmaktayım. Partim için 30 mart mahalli seçimlerinde vede Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aktif olarak çalışan bir AK Partili olarak partiden ihraç edilme nedenlerim arasında bulunan yönetimime almış olduğum köprübaşı AK Parti kurucusu ve Beşköy AK Parti belediye meclis üyesi vede AK Parti
 delegesi olan değerli arkadaşımız Hasan YILDIRIM ' ın cumhurbaşkanlığı seçiminde selahattin demirtaşa oy verdiği ileri sürülmüştür. Böyle büyük bir iftirayı raporunda belirten Köprübaşı ilçesi il koordinatörü İbrahim karayı bu durumu açıklamasını bekliyor vede ispata davet ediyoruz. İspatlayamayan namerttir... Çamur at izi kalsın taktiği ile hareket eden her kim olursa olsun onu nefretle kınıyoruz. Aynı zamanda atılan bu iftira ve karalamalar doğru ise il başkanlığı seçiminde oy kullanan Köprübaşı ilçesi delegelerinin vermiş olduğu oyların geçersiz sayılmasını bu oyların geçerli sayılması halinde il başkanlığı seçiminede bu yüzden gölge düşmüş olacaktır. Diğer bir konu olan basına vermeyip vermiş diye lanse edilen sözler bana ait değildir. Benim hakkımda çıkan bütün yazılar başkaları tarafından gözlem sonucunda vede beni suçlu duruma düşürebilmek için sarf edilen çabaların sonucudur. Partide benim hakkımda alınan bütün kararlar bana yazılı olarak ulaşmadan benim bilgim olmadan basın tarafından bana daha erken haber ulaştırılıyordu. Bu durumdan da anlaşılıyor ki ben bir komplonun kurbanı olarak beni ihraç edenler ve iftira atanlardan daha çok sevmiş olduğum AK Partiden ihraç ederek emellerine ulaşmışlardır. Kına yaksınlar. Fakat her şeyin bir bedeli vardır hesap günü yakındır. suçlular cezasını er geç bulacaktır. Onlar kendilerini çok iyi bilirler... sevgiler saygılar.