KKTC AYAKTA TÜRKİYE İÇİN YÜRÜDÜ PKK LANETLENDİ  
Haber : Yeşim Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Son Günlerde Türkiye'de Yaşanan PKK Terör Olayları Olumsuz hava şartlarına rağmen KKTC Ülkü Ocakları Tarafından Yürüyüşle Protesto edildi . Yürüyüşte PKK Piçlerine lanet okunurken ,KKTC Bayrakları ve Türk Bayrakları yan yana taşındı . 
KKTC Ülkü Ocakları Başkanı Adem Yurdagül Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yoğun toz bulutunun gelmesi sebebi ile meteorolojinin sokağa çıkmama uyarılarına rağmen yüzlerce vatandaşımız birlik ve beraberliğin içerisinde teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirmiştir.

Gün geçmiyor ki şehit haberleri gelmesin diye dua edelim, gün geçmiyor ki dökülen kanlarımız ciğerlerimizi dağlasın ve göz yaşlarımız ile ızdırabımız birleşsin. Daha dün Dağlıcadan gelen şehit haberi ile ciğerlerimiz parçalanmışken, bugün içerisinde Iğdırdan gelen şehit haberi bizleri derin kedere sürüklemiştir.
Hak uğruna, halk uğruna, bayrak uğruna toprağa düşen yiğitlerimiz, Milleti ve Namusu için kara toprak ile nikah kıyan şehitlerimiz, Kahpece vurulan ve şerefli kanları ile toprakları sulayan şehitlerimiz..biliyoruz ve iman ettik ki onlar Peygamberimize komşu olmuşlar ve şehitlik şerbetinden kana kana içmişlerdir.
Ne hazin ki, şehitlerimiz hayatlarının baharında, ölümü bile bile koşarak Allah(c.c)’nun huzuruna çıkarken, arkada onların gidişi üzerinden kirli hesaplar yapılmaya, Türk milletinin acısına acı katmaya devam edilmektedir. Kaçak sarayın efendisi, şehitlerimizi 400 millet vekiline bağlayarak izansızca ve insafsızca bir demeç vermiştir. O zaman soruyorum;
1- Çözüm süreci adı altında, Oslo'da terör örgütüyle pazarlık yapan sen değil miydin?
2- Terörist başına bu ülkede sayın dedirten, heyetler kurarak pazarlık yapan, aynı fikriyatta buluşup, aynı güzergahta düşen kalkan sen değil miyidin?
3- Haburdan teröristleri pişmanlık yasasıyla ülkeye sokan, bununla yetinmeyip kahramanlar gibi karşılatan, devlet dairesinde iş veren ve yetinmeyipte düğününe de katılan sen değil miydin?
4- Eli kanlı teröristlerin siyasi uzantısı ile birlikte hareket eden ve sözde çözüm süreci adı altında, sözde akilleri toplayarak yol arkadaşlığı yapan sen değil miydin?
5- Diyarbakır'da teröristin savunucu olan sanatçılara konserler verdirten, Barzani ile el ele tutuşan ve söylenen şarkılarda göz yaşı döken sen değil miydin?
Bütün bunlarla beraber, davutoğlu bir de çıkıp utanmadan iktidar olamadığımızdan dolayı terör azdı diyor. Peki soruyorum, AKP iktidar olamamıştır, teröristin uzantısı olan parti değil peki neden terörist AKP iktidar olamadığı için saldırıyor? 
Bütün bunlara sebep olanlar, 13 senedir bu ülkeyi kaosa sürükleyen zat ve onun partisidir. Bu kamuoyunca böyle bilinmelidir. Bu vebal o partiye oy verenlerin, ve onları bu konuma getirenlerin vebalidir. Şimdi bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada görüyorum ki bu arkadaşlar sessizliklerini korumakta veyahut milliyetçi kesimi suçlamaktadır. Hakkı söyleyemeyen/haksızlık karşısında suskun kalanın dilsiz şeytandan farkı yoktur. Teröristin sıktığı kurşunu, kurduğu pusuyu haklı göstermeye çalışanlar kadar, bu durum karşısında susanların da aşağılılıkta ve şeref yoksunluğunda onlardan bir farkı bulunmamaktadır. 
Ciğerlerimiz yanıyor, içimiz kan ağlıyor söylenecek çok söz var ama ben bugün bu kadar konuşacağım. Bugün büyük Türk milletinin yas günüdür. Yasımızı tutacağız, ancak hiç kimsenin şüphesi olmasın KKTC Ülkü Ocakları her zaman olduğu gibi davasını, bayrağının, milletinin bekçisidir. Kimse unutmasın bütün bunların hesabı sorulacaktır. Bayrağımız ve kanımız üzerine kirli planlar yapanların oyunları muhakkak bozulacaktır. Artık gün milli birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi muhafaza etme günüdür. Gün birlik olma günüdür. Sözlerimi aşağıdaki dizeler ile bitirmek istiyorum;
"Analar yüzleri nur, gözleri yaşlı analar
Evlatlarınız gitmedi, bizi bekler göklerde
Analar elleri elleri toprak ,yürekleri cennet kokan analar
Evlatlarınız gitmedi, peygamberimize komşu oldular
Analar canımızdan da öte analar
1 evladınızı şehit, milyonlarca evladınız şehid olmayı bekler can ANALAR..."