Karaoğlu; Sayın Erdoğan’a destek boynumuzun borcudur 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığını açıklayan gençlik kolları eski başkanı Mehmet Karaoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Trabzon’un batı ilçelerindeki teşkilat mensuplarını ziyaret ederek hedeflerini anlattı. 

Mensubu olmaktan gurur duyduğu AK Parti kadrolarında siyaset yapmanın büyük bir mutluluğun yanı sıra sorumluluğu yüksek bir hizmet yolu olduğunu belirten Karaoğlu, ‘ Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar bakınız, bir ülkenin gençliğine yani geleceğine böylesine büyük özveri gösteren, önem veren, seçme ve seçilme yaşını 25’lerden 18’e düşüren, gittiği her ilde önce gençleri yanına alan bir lider daha gördük mü? Hayır. 
İşte bu yüzden Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve vefamızı bu seçimde daha etkin bir şekilde göstermeliyiz. 
Sayın Erdoğan’a şehrimize, bizlere gösterdiği ilgi alakanın karşılığını sandıkları patlatarak vermek O’nu Başkan yapmak ve Trabzon’da da 6-0 ile büyük bir zafer kazanmak boynumuzun borcudur. 
Bugün siz teşkilatlarımızla bir araya geldiğimde, birlikte geçirdiğimiz seçimler, direkler üzerinde kaldığımız geceler, Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayıp bağrımıza bastığımız uykusuz geceler, 15 Temmuz’da gösterdiğimiz yüksek hassasiyet aklıma geliyor ve ne kadar şerefli bir teşkilatla çalışıyor olmaktan bir kez daha gurur duyuyorum. 
İnşallah 24 Haziran’da milletimiz bu gerçekleri görecek ve durmak yok yola devam diyecektir. Bizlere değerli vakitlerinizi ayırdığınız için hepinize canı gönülden teşekkür ederek, Mehmet kardeşiniz olarak hepinizin desteğini bekliyorum’ şeklinde sözlerini tamamladı. 
Karaoğlu uzun yıllar gençlik kolları başkanlığı yaptığı için gittiği her ilçede özellikle gençlerin ve döneminde gençlik kollarında olup şimdi partinin ana kademelerinde görev alan partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.