KADIN GİRİŞİMCİLER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER 

Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette kurulun faaliyetleri hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nu bilgilendiren Ulusoy, Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu hanımeli pazarı gibi uygulamalarla kadınların ürünlerini satabilme imkânına kavuştuğunu ifade ederken, bu tür çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Trabzon’da gerçekleştirilen çalışmalar ve hazırlanan projelerle ilgili olarak TTSO Kadın Girişimciler Kurulu’na bilgi veren Gümrükçüoğlu, Trabzon kadının ürünlerini satıp aile ekonomisine katkıda bulunabilmesi için yapım çalışmaları devam eden Meydan Parkı ikinci etap alanında da bir alan oluşturmayı planladıklarını ifade etti.

Resmi araştırmalara göre Türkiye’nin en yaşanılabilir şehirlerinden biri olan Trabzon’u daha da ileriye taşıyabilmek için tüm kamu kurumlarının adeta seferber olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “Sürekli bir değişim ve gelişim içinde bulunan Trabzon’umuz da, kadınlarımız her alanda söz sahibi olması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Sizlerin aracılığıyla Trabzon’daki tüm kadın hemşehrilerime hayatın her alanında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.