İYİ PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ DR. HÜSEYİN ÖRS SAMSUN VE İLÇELERİNDE 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve milletvekilleri ile beraber Samsun'da parti teşkilatları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. 

Hüseyin Örs ve  beraberindeki heyet ilk olarak İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek burada bir basın toplantısı düzenledi.

Örs, burada yaptığı konuşmada "İYİ Parti olarak ülkenin her yerinde olduğu gibi Samsun ve ilçelerinde de varız. Seçimlere en hazır Parti biziz.  Genel seçimlerde Samsunlu hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccüh yerel seçimlerde de artarak devam edecektir. Bizlerde İYİ Parti Heyeti olarak, adaylarımız ve parti teşkilatlarımızla birlikte gösterilen ilgi karşısında sorumluluğumuzu bilerek Samsun'a hizmet etme noktasında milletimizin desteği ile elimizden geleni yapacağız. " dedi. 

Daha sonra Samsun'un Salıpazarı  ve Terme ilçelerine geçen Örs, burada İlçe teşkilatları ile beraber kısa bir toplantı yaptıktan sonra sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret ederek vatandaşları dinledi. 

Örs, yaptığı açıklamada "Kriz mutfağa inmiştir. Tabiri caizse mutfakta yangın var. Halkımız pahalılıktan şikayetçi. Bölgenin en önemli geçim kaynağı fındık para etmiyor. Üretici perişan durumda. TMO mağduriyeti gidermek yerine sessiz kalıyor. İktidar verdiği sözleri unutmuş, benim üreticimin kaderini yabancı firmaların eline bırakmıştır. Bu parti meselesi değil milli bir  meseledir. Eskiden bizim fiskobirliğimiz, tütün fabrikalarımız vardı. Şimdi hiç biri yok. Herşey de dışarı bağımlı hale geldik. Samanı bile ithal ediyoruz. Buna dur demeliyiz. Biz çözüm noktasında milletimizin menfaati için elimizi taşın altına koymaya hazırız."  dedi.