İYİ Parti Trabzon İl ve İlçe Teşkilatları 1.Olağan Genel Kurul İçin Ankara'ya Akın Etti 
İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı kurucu heyeti dün  akşam gerçekleştirdiği tanışma ve istişare toplantısında oluşturulan yönetim kurulu asil ve yedek kurucu heyeti bir araya gelerek Kuruluş çalışmalarını, tamamlanan faaliyetler ile eksik kalan hususları görüşmek üzere toplandı.
Toplantıda ayrıca yakın zamanda gerçekleştirilen Trabzon İl Başkanlığının olağan kongresi,  İyi Parti Genel başkanı Sayın Meral Akşener’in de katıldığı Trabzon İl binasının hizmete açılışı ve 01.04.2018 Pazar Günü Ankara’da gerçekleşecek olan İyi Parti 1. olağan kongresi de ele alındı.
İyi Parti Akçaabat kurucu ilçe başkanı başkanlığında gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Ergün Güner konuşmasında:  ‘’Değerli dava arkadaşlarım, bize tevdi edilen İyi Parti Akçaabat İlçe başkanlığının kuruluşunu süratle tamamladık. İlçe binamız kiralanmış, binanın gerekli tadilat ve onarımları tamamlanarak bürokratik işlemlere başlanmıştır. Gerekli yazışmalarda yaşanacak gecikmeler olmadığı sürece ilçe binamızın yedi gün zarfında açılışını yaparak siyasi çalışmalarımıza başlamayı planlamaktayız. Açılışımızın tarihi kesinlik kazandığında açılış tarihi halkımıza, bürokratlarımıza, STK’lara ve siyasi parti temsilciliklerine ve değerli basın mensuplarımıza da duyurularak teşrifleri arz edilecektir.
Bilindiği üzere görevi üstlendiğimiz tarihten sonra başlattığımız çalışmalar esnasında il başkanlığımızın organize ettiği ya da desteklediği birçok faaliyete de iştirak ettik.  Bunlardan; Dünya Kadınlar Günü etkinliği Trabzon İl Başkanlığımızın Olağan Genel Kurulu ve en son Sayın Genel Başkanımızın da katılımıyla gerçekleşen İl binamızın açılışında da üzerimize düşen ve bize verilen görevleri imkânlarımız ölçüsünde, laikiyle yerine getirdik. İl binamızın açılış töreninde meydanı dolduran on binler bizlere:  ‘’Sizi destekliyor ve takip ediyoruz. İyi yoldasınız iyi insanlar.” mesajını vermiştir. Halkımızın bu ilgisi ve teveccühü bizleri gururlandırmış, onurlandırmış ve gücümüze güç katmıştır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Altı ay gibi kısa zamanda büyüyen İYİ Parti, düğün gibi, bayram gibi bir kurultaya hazırlanıyor. Biz de 01 Nisan 2018 tarihinde partimizin Ankara ilinde yapacağı 1.olağan kurultayına Trabzon İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte kısıtlı imkanlara rağmen katılacağız. Otobüslerle akın akın orada olmak için başlattığımız çalışmamız da yoğun talep nedeniyle nihai sonucuna bağlanamamıştır. Halen her dakika her saat gelen talepleri karşılamak için kiralanacak otobüs sayısı artarak devam etmektedir. Binlerce sevenimizle, sevdiklerimizi yalnız bırakmamak adına Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurulumuzda Ankara’da olacağız. Bu organizasyonumuzda bizleri destekleyen, katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz. ‘’dedi.