Trabzon'da Aday Adayları İle Gövde Gösterisi Yaptı 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Haber Detayı Fotoğrafların devamındadır .

İYİ Parti Trabzon'da Aday Adayları İle Gövde Gösterisi Yaptı 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı bugün Yalı Park otelde düzenlediği programla Trabzon Milletvekili Aday Adaylarını tanıttı. CHP İl Başkanı Güzide Uzun, Demokrat İl Başkanı Ercan Şılbır, İYİ Parti Ortahisar Meclis üyeleri Ali Sağır ,Davut Çakır,Derviş Köz ve  çok sayıda partilinin katıldığı tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvet Trabzon’da birinci parti olacaklarını belirtip şu ifadeleri kullandı; SEÇİMDE BAŞARILI OLACAĞIZ.. Dünya görüşü, hayat tarzı ne olursa olsun vatanın bütünlüğü, milletin birliği insani değerlere olan hassasiyeti ve demokrasiye bağlılığı ile yola çıkan biz iyiler her geçen gün çığ gibi büyüyor ve adım adım Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile iktidara yürüyoruz. Ülke insanını daha fazla ayrıştırmadan, bölmeden, ötekileştirmeden yok edilen kurallarını birlikte yeniden inşaa edeceğiz. İYİ Parti teşkilatları olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde çok çalışarak ne yapacağımızı milletimize anlatarak bu seçimde başarılı olacağımıza inancım tamdır.  


KUVVETLİ; OYUNLAR OYNANMAK İSTENDİ…

 Türkiye’yi parti devletinden yeniden milletin devletine dönüştüreceğiz. Üreten Türkiye ile 10 yılda dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireceğiz. Ülkemizin büyük bedeller ödeten Türk dış politikasını stratejik derinlik safsatalarından kurtarıp ülkemizin menfaatlerini koruyan bir dış politika ile yeniden tesis edeceğiz. Partimizin kuruluş aşamasında genel başkanımız sayın Meral Akşener çok büyük engellemelere maruz kalmış ancak yılmadan yıkılmadan Türk milletineden aldığı destekle İYİ Parti’yi kurmuştur. Partimize milletin desteğinin arttığını gören çevreler 24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimler öncesi partimizin üzeride çeşitli oyunlar oynamak istemiş ancak bu oyunlar hukukun üstünlüğünen inanmış demokrasi kahramanları sayesinde bertaraf edilmiştir. 

  AZMİ KUVVETLİ ;TRABZON’DA 6 MİLLETVEKİLİ

Cumhurbaşkanı olacağını beyan ediyorlar. Böyle bir süreçte bende varım diyerek yüreğini ortaya koyan medeniyet yolunda kararlı  yürüyüşümüze omuz vermek isteyen milletvekili aday adayı arkadaşlarımıza da huzurunuzda teşekkür ediyorum Allah’ın izni ile Trabzonlu iyilerin desteği ile altı Milletvekilini Ankara’ya göndereceğimize yürekten inanıyorum Bu arkadaşlarımız müstakbel Cumhurbaşkanımız Meral Akşener’in gücü kuvveti Ankara’da destekçileri olacaktır. Seçebilme yeterliliği dışın daralan arkadaşlarımızın da 24 Haziran gecesine kadar nefes alabileceğimiz bir geleceği inşa edebilmemiz için bizimle birlikte çalışmalarını bekliyorum. 

TRABZON’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

Trabzon’da milletvekili aday adaylarımızın adaylık sıralamasının belirlenmesi zaman darlığı sebebi ile temayül yoklaması yapılmayacaktır. Genel merkezde oluşturulan yetkili kurullar ve en nihayetinde genel başkanımı tarafından belirlenecektir. Belirkenen milletvekilleri adayları teşkilat mensupları ile birlikte 24 haziran akşamına kadar çok çalışarak halkın tevecühhünü kazanacağımıza Trabzon’da birinci parti olacağımıza yürekten inanıyoruz.

  İYİ PARTİ ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI 

Hüseyin Koloğlu-Hüseyin Örs-Mehmet Ali Yıldız-Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu- Murat Keleş-Neşe Ay-Nihan Yılmaz-Osman Akbulut-Serkan Faiz-Serkan Çakıroğlu-Sinan Değer-Tuğba Bayraktar Aydın-Tuna Taşkın-Haydar Meral Programda konuşan Milletvekili aday adaylarının konuşmaları şöyle;

HÜSEYİN KOLOĞLU;

“Biz iyi insanlar bu yeni oluşumda yer almak maksadıyla bir araya geldik. Her şeye rağmen her türlü zorluğu göze alarak bu yola çıktık. Çıktığımız yol ülkenin refah seviyesinin üst noktalara çıkmaktır. AK Parti 2002 Kasım seçimlerinde iktidara geldi. İktidara gelemeden ABD ile görüşerek emperyalistlerle başa geldi. Cumhurbaşkanı İngiltere gezisi gerçekleştirdi. Biz içeriğini bilmiyoruz. Nasıl iktidara gelmeden ABD ziyareti yapmış ise şimdi ise ABD ile ilişkileri düzeltmek amacıyla yapılmış bir gezi bizce. Bu gezide bilmediğimiz anlaşmalar yapıldığını düşünüyorum. İYİ’lerin kazanacağının garantisi bu salondaki kalabalıktır.”

HÜSÜEYİN ÖRS ; ''HACA VARSA TAMAM'' SİLOGANI İLE YOLA ÇIKTI 

“İYİ Parti’nin aday adayları bir ailenin fertleri. İYİ Parti’nin aday adaylarından yeni tanıştıklarımız var. İşte İYİ Parti bu parti, çocuklarınızın geleceği ülkenin selameti için, onların daha huzurlu yaşayacakları, daha özgür daha demokratik bir ortamda eğitim alabilecekleri için İYİ Parti var. Kolay değil. Bizim partimiz bir kaç aylık bir parti, teşkilatlanma teşkilatların ı kurma öyle kolay değil. Eğer millet bizim arkamızda olmasaydı, bize güç vermeseydi, biz bir günde  130 bin imza topladık… Trabzon’un merkezinin çocuğuyum. Ortahisar Mahallesinde doğdum büyüdüm. Siyaseti seviyorum. Bundan haz alıyorum. Öğrencilerime sordum ne olsun sloganım onlarda dediler hoca varsa tamam… Bu kalabalıktan çok mutluyum. şuanda sahada Trabzon’a bakın en istekli çalışan İYİ Parti ekibi. 24 Haziran’da devlete Meral, ülkeye Meral gelecek…”