Toplantılarda koronavirüs sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılırken; koronavirüs nedeniyle tamamlanamayan kongreler için çalışma takvimi oluşturuluyor ve gündem değerlendirilmesi yapılıyor. Yürütülen çalışmaların da aktarıldığı telekonferans bağlantısında konuşan İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Bu süreçte yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardımlardan faydalanabilmesi için belediye başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, sağ olsun bizlerden ihtiyaçlı listesi hazırlamamamızı istedi. Bizler de 18 ilçe başkanımızla koordineli bir şekilde hazırladığımız listeyi kendisine ilettik ve yardımların belirttiğimiz isimlerin bir kısmına gittiğine dair geri dönüşler aldık. Bunun haricinde bu yardımları çoğaltmak ve daha fazla insana dokunmak amacıyla; partimiz olarak Trabzon’daki iş adamlarımızla görüşerek bu süreçte işin kaybetmiş insanlarımızla bu insanlar arasında bir gönül köprüsü kurmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmasının devamında parti olarak bu süreci en az zararla atlatmak için gerekli kuralların tamamına uyduklarını kaydeden Başkan Kuvvetli, “İnşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatarak çalışmalarımızı, bir arada sürdüreceğiz. Artık Türk halkının ihtiyaçlarını karşılamada ve yaşam standardını yükseltmede eksikliği belirgin bir şekilde hissedilen iktidarın yanlışlarını belirtmeye, vatandaşımızın hakkını aramaya devam edeceğiz. Trabzon İl Başkanlığımız nezdinde şehrimizde yaşanan sorunları ve çeşitli alternatifleri dile getirmekten kaçınmayacağız” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyelerinin de söz aldığı telekonferans bağlantısı talep ve önerilerin belirtilmesiyle sonlandırıldı.